Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Comanda si Plata

Cum cumpar?

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online.

Pentru a face comanda telefonic trebuie sa apelezi numarul 0372.368.464.

Pentru a face comanda online trebuie sa te autentifici pe site-ul www.miracolulplantelor.ro, sa alegi produsele, adresa de livrare, modalitatea de plata si sa finalizezi comanda.

Clientul miracolulplantelor.ro va fi contactat telefonic de catre un operator, pentru confirmarea comenzii si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produselor.

Nu expediem comenzile, fara confirmarea telefonica in prealabil! Nu putem garanta, in permanenta, existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi onorata/livrata.

Va asiguram insa, de faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme. 

Modalitati de plata

Contravaloarea comezilor se va achita agentului firmei de curierat la primirea coletului. In urma achitarii vei primi o chitanta, pentru sumele achitate.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului, in prezenta reprezentantului firmei de curierat si se va intocmi un proces verbal de constatare.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Momentan, www.miracolulplantelor.ro nu livreaza comenzile decat pe teritoriul Romaniei.