Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
34,37 Lei

In stoc

Descriere

Colesterol Control contine extracte standardizate de usturoi, guggul si anghinare, cele mai cunoscute si valorizate plante care contribuie la scaderea colesterolului LDL („cel rau”). Guggulul este alternativa naturista cea mai folosita in lume fata de medicamentele clasice. Studiile arata ca poate scadea colesterolul total cu 15 pana la 27 procente.

Cercetatorii au descoperit ca guggulul actioneaza (1) prin stimularea ficatului pentru a metaboliza sau arde excesul de grasimi si (2) prin inhibarea colesterolul produs de ficat. Usturoiul, asa cum sugereaza peste 250 de studii, protejeaza sistemul cardiovascular prin scaderea colesterolului, a trigliceridelor si inhibarea formarii cheagurilor. Anghinarea detoxifica organismul si scade la randul sau nivelul colesterolului in sange. Iar extractul standardizat de seminte de strugure distruge radicalii liberi, responsabili de imbatranire si multe dintre problemele inimii.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • guggul - 200mg (12% guggulsterone)
  • usturoi - 60mg (Allium sativum extract 92%)
  • anghinare - 50mg (Cynara scolymus 2,5% cinarina)
  • samburi de struguri - 20mg (Vitis vinifera extract 5:1)
Efecte
  • contribuie la scaderea colesterolului LDL
  • contribuie la scaderea trigliceridelor
Administrare

1 comprimat de 3–4 ori pe zi.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

6423602001505
Colesterol Control contine extracte standardizate de usturoi guggul si anghinare cele mai cunoscute si valorizate plante care contribuie la scaderea colesterolului LDL cel rau Guggulul este alternativa naturista cea mai folosita in lume fata de medicamentele clasice Studiile arata ca poate scadea colesterolul total cu 15 pana la 27 procente Cercetatorii au descoperit ca guggulul actioneaza 1 prin stimularea ficatului pentru a metaboliza sau arde excesul de grasimi si 2 prin inhibarea colesterolul produs de ficat Usturoiul asa cum sugereaza peste 250 de studii protejeaza sistemul cardiovascular prin scaderea colesterolului a trigliceridelor si inhibarea formarii cheagurilor Anghinarea detoxifica organismul si scade la randul sau nivelul colesterolului in sange Iar extractul standardizat de seminte de strugure distruge radicalii liberi responsabili de imbatranire si multe dintre problemele inimii
ALEVIA
Product ID: 6635
34.37Lei New