Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Coenzima Q10 30mg 30cps Rotta Natura

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

18,09 Lei

In stoc

Descriere

Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura.Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade. CoQ10 se gaseste in toate celulele organismului dar in special in inima, creier si ficat. De aceea, pentru orice solicitare fizica, mentala sau pentru probleme cardiovasculare este necesar un aport suplimentar. Coenzima Q10 biotransformata Rotta Natura are o biodisponibilitate de 2,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 obisnuita si are o putere antioxidanta asupra lipoproteinelor de 9,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 pura, la compararea acelorasi concentratii.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • coenzime Q 10 (cu minim 98% Coenzima Q10) - 30mg
Contraindicatii

A nu se administra persoanelor sub 18 ani sau celor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Efecte
  • asigura energia necesara contractiei normale a muschiului cardiac
  • asigura buna functionare a sistemului cardiovascular
  • creste nivelul de energie al organismului
  • asigura protectia celulelor si a membranelor celulare impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (antioxidant)
Administrare

1-2 cps. pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421803000938
Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism fiind o sursa de energie pura Desi organismul uman o poate produce incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade CoQ10 se gaseste in toate celulele organismului dar in special in inima creier si ficat De aceea pentru orice solicitare fizica mentala sau pentru probleme cardiovasculare este necesar un aport suplimentar Coenzima Q10 biotransformata Rotta Natura are o biodisponibilitate de 2 6 ori mai mare fata de coenzima Q10 obisnuita si are o putere antioxidanta asupra lipoproteinelor de 9 6 ori mai mare fata de coenzima Q10 pura la compararea acelorasi concentratii
Rotta Natura
Product ID: 5275
18.09Lei New