Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
9,36 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Preparatul este destinat cu predilectie copiilor peste 3 ani, fiind un imunostimulator cu extract din samburi din grapefruit fara gust specific amar. In dilutiile recomandate, administrarea la copii de gradinita si scolari creste capacitatea de aparare a organismului. Citrosept KIDS poate fi utilizat in mod eficient atat extern in afectiuni tegumentare cat si intern pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului impotriva bacteriilor si virusilor. Prin gargara este un antiseptic eficient in afectiunile gingivale din perioada de eruptie dentara secundara. Extractul din samburi de grapefruit actioneaza eficient asupra a peste 80 de specii de virusi, bacterii, paraziti si micoze (Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Stafilococ auriu, etc.)

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • extract din samburi de grapefruit fara gust amar - min. 20%
  • apa demineralizata
  • miere de salcam
  • indulcitori 
  • aromatizanti
Utilizare Uz intern si uz extern
Contraindicatii

Nu se administreaza copiilor cu intoleranta la citrice si produse apicole. A se feri de ochi si plagi. Pentru consum intern preparatul se administreaza numai diluat. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Administrare

Interna : se dizolva 4-6 picaturi de solutie in 200 ml ceai sau suc de fructe si se admininstreaza copilului dupa mancare 1-2 ori pe zi. Gargara : se dizolva 3-5 picaturi de solutie in 50 ml apa pentru obtinerea unui antiseptic eficient al cavitatii bucale. Externa : se aplica 1-2 picaturi de solutie pe teritoriul afectat de 2 ori pe zi. 

Cantitate (Volum) 15

Adauga review

*Campuri obligatorii

6423320000514
Preparatul este destinat cu predilectie copiilor peste 3 ani fiind un imunostimulator cu extract din samburi din grapefruit fara gust specific amar In dilutiile recomandate administrarea la copii de gradinita si scolari creste capacitatea de aparare a organismului Citrosept KIDS poate fi utilizat in mod eficient atat extern in afectiuni tegumentare cat si intern pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului impotriva bacteriilor si virusilor Prin gargara este un antiseptic eficient in afectiunile gingivale din perioada de eruptie dentara secundara Extractul din samburi de grapefruit actioneaza eficient asupra a peste 80 de specii de virusi bacterii paraziti si micoze Clamydia Escherichia coli Klebsiella pneumoniae Listeria Salmonella Stafilococ auriu etc
Casa Herba
Product ID: 910
9.36Lei New