Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Circulatie Cerebrala Memorie 60cps Fares

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

16,60 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Frunzele de Ginkgo biloba au ca efect stimularea circulatiei sanguine, astfel asigura creierului aportul necesar de oxigen si glucoza, contribuind la optimizarea functiei cerebrale. Mate are un continut bogat in catechine si cafeina care genereaza actiunea stimulenta asupra sistemului nervos, antidepresiva si antioxidanta. Este util in oboseala fizica si mentala, cefalee, depresie nervoasa, tulburari de memorie aparute odata cu inaintarea in varsta. Rozmarinul este o planta adaptogena, antioxidanta, prevenind imbatranirea celulara. Stimuleaza circulatia cerebrala si microcirculatia, este eficient in afectiuni neurologice, vertij, migrene, anxietate si depresii. Obligeana este sedativa, calmanta, linistitoare, neurotonica si imbunatateste memoria. Este folositoare in tulburarile neurovegetative (agitatie, insomnie, panica, palpitatii), manifestari anxios-depresive, nevroze si in astenia psihica. Saschiul stimuleaza circulatia cerebrala, amelioreaza rezistenta neuronilor la hipoxie, stimuleaza metabolismul neuronal. Este folosita la varstnicii cu diverse forme de insuficienta circulatorie cerebrala, ischemie cerebrala, dupa traumatisme cranio-cerebrale, sechele ale accidentelor vasculare cerebrale, tulburari circulatorii retiniene.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
 • frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) - 105mg
 • frunze de rozmarin (Rosmarini folium) - 70mg
 • rizomi de obligeana (Calami rhizoma)
 • extract de Bacopa monnieri standardizat in min. 10% bacozide - 52,5mg
 • extract total 4:1 de saschiu (Vincae minoris herba)
 • extract de frunze de mate (Ilex paraguariensis) standardizat in min. 8% cafeina
Contraindicatii

Nu se recomanda copiilor sub 14 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine si datorita continutului de cofeina din mate. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte
 • insuficienta circulatorie cerebrala
 • sindrom vertiginos, migrene
 • tulburari de memorie si concentrare
 • ateroscleroza
 • depresie, anxietate, neurastenie
 • suprasolicitare intelectuala
Administrare

1 capsula de 3 ori/zi, la 2 ore dupa masa. In caz de suprasolicitare intelectuala si cefalee se administreaza cate 2 capsule de 3 ori/zi. Durata curei: 2-3 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141005330
Frunzele de Ginkgo biloba au ca efect stimularea circulatiei sanguine astfel asigura creierului aportul necesar de oxigen si glucoza contribuind la optimizarea functiei cerebrale Mate are un continut bogat in catechine si cafeina care genereaza actiunea stimulenta asupra sistemului nervos antidepresiva si antioxidanta Este util in oboseala fizica si mentala cefalee depresie nervoasa tulburari de memorie aparute odata cu inaintarea in varsta Rozmarinul este o planta adaptogena antioxidanta prevenind imbatranirea celulara Stimuleaza circulatia cerebrala si microcirculatia este eficient in afectiuni neurologice vertij migrene anxietate si depresii Obligeana este sedativa calmanta linistitoare neurotonica si imbunatateste memoria Este folositoare in tulburarile neurovegetative agitatie insomnie panica palpitatii manifestari anxios depresive nevroze si in astenia psihica Saschiul stimuleaza circulatia cerebrala amelioreaza rezistenta neuronilor la hipoxie stimuleaza metabolismul neuronal Este folosita la varstnicii cu diverse forme de insuficienta circulatorie cerebrala ischemie cerebrala dupa traumatisme cranio cerebrale sechele ale accidentelor vasculare cerebrale tulburari circulatorii retiniene
Fares
Product ID: 6336
16.6Lei New