Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
63,08 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Chitosanul este obtinut printr-un proces de deacetilare din chitina extrasa din exoscheletul crustaceelor. Doar prin acest proces se obtin molecule de chitosan cu polaritate pozitiva. Datorita acestei polaritati pozitive, chitosanul are capacitatea de a atrage si lega acizii biliari si particulele de grasime cu polaritate negativa si de a le elimina prin fecale (reduce reabsorbtia acizilor biliari in circuitul entero-hepatic). Chitosanul in contact cu apa formeaza, la ph acid o masa gelatinoasa care lubrefiaza, inmoaie, creste volumul si faciliteaza evacuarea bolului fecal fara sa creasca motilitatea colonului.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • chitosan (93% obtinut prin deacetilare din chitina de carapace de crustacee) - 1500mg
Efecte
  • mentinerea concentratiilor normale de colesterol in sange
Administrare

Cate 2 capsule cu 30 minute inainte de masa de pranz si 2 capsule cu 30 minute inainte de masa de seara cu 200ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

76280690286
Chitosanul este obtinut printr un proces de deacetilare din chitina extrasa din exoscheletul crustaceelor Doar prin acest proces se obtin molecule de chitosan cu polaritate pozitiva Datorita acestei polaritati pozitive chitosanul are capacitatea de a atrage si lega acizii biliari si particulele de grasime cu polaritate negativa si de a le elimina prin fecale reduce reabsorbtia acizilor biliari in circuitul entero hepatic Chitosanul in contact cu apa formeaza la ph acid o masa gelatinoasa care lubrefiaza inmoaie creste volumul si faciliteaza evacuarea bolului fecal fara sa creasca motilitatea colonului
Secom
Product ID: 5358
63.08Lei New