Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Cell09 Gel Drenaj Anticelulitic 200ml Cellulight

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

17,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Gelul pentru drenaj Cellufight are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa si permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a celulitei. Continand de 2-3 ori mai multa cafeina decat cafeaua sau ceaiul, Guarana activeaza metabolismul si dreneaza toxinele din tesuturi. Algele Marine actioneaza asupra depozitelor de grasime, reducand aspectul de "coaja de portocala", in timp ce Piperul Negru are efect termic, ce stimuleaza micro-circulatia. Circumferinta coapsei este redusa cu 1 cm dupa 1 luna de utilizare (rezultat mediu testat clinic pe 18 femei). Reduce vizibil aspectul de "coaja de portocala" 83% (testat pe 18 femei, dupa 2 luni de utilizare). 

Mai multe informatii

Ambalare Tub
Compozitie
  • guarana
  • alge marine
  • piper negru
Utilizare Uz extern
Contraindicatii

Evitati contactul cu ochii si mucoasele. Nu se aplica pe pielea foarte sensibila,cu varice sau capilare evidente. Nu se aplica pe pielea proaspat epilata sau dupa expunerea la soare. A nu se utiliza de catre femeile gravide sau in perioada de alaptare. A nu se aplica pe fata. 

Efecte
  • actioneaza asupra depozitelor de grasime
  • reduce aspectul de ''coaja de portocala''
Administrare

Masati zonele afectate de celulita de 2 ori pe zi, timp de cel putin 8 saptamani. 

Cantitate (Volum) 200

Adauga review

*Campuri obligatorii

5943048002610
Gelul pentru drenaj Cellufight are un efect intens ajutand la reducerea excesului de apa si permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a celulitei Continand de 2 3 ori mai multa cafeina decat cafeaua sau ceaiul Guarana activeaza metabolismul si dreneaza toxinele din tesuturi Algele Marine actioneaza asupra depozitelor de grasime reducand aspectul de coaja de portocala in timp ce Piperul Negru are efect termic ce stimuleaza micro circulatia Circumferinta coapsei este redusa cu 1 cm dupa 1 luna de utilizare rezultat mediu testat clinic pe 18 femei Reduce vizibil aspectul de coaja de portocala 83 testat pe 18 femei dupa 2 luni de utilizare
Cellulight
Product ID: 6240
17.49Lei New