Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
4,95 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Contribuie la sanatatea ficatului. Sustine digestia.

In lucrarea King’s American Dispensatory din 1905, John Uri Lloyd scrie ca rostopasca este recomandata in „dureri de cap de origine biliara, […], dispepsie biliara cu dureri de cap, si alte probleme gastrice si intestinale cauzate de functionarea defectuoasa a ficatului […]”.

Intrebuintari principale: Afectiuni hepato-biliare (dischinezii si colici biliare, hepatita).

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • Partea superioara a plantei Chelidonium majus L., fam. Papaveraceae, contine alcaloizi (chelidonina si derivati, cheleritrina, sanguinarina), acid chelidonic, saponozide, flavone, carotenoide.
Gramaj 50
Contraindicatii

Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la aceasta planta. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii. Acest ceai nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

Efecte
  • antispastic, coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), hepatoprotector, favorizeaza digestia grasimilor, scade colesterolul, vasodilatator, hipotensor
Administrare

Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi. Durata curei: maxim 4 saptamani.

Preparare: peste o lingurita planta se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit, apoi se strecoara.

Vrac Doze Vrac

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141001547
Contribuie la sanatatea ficatului Sustine digestia In lucrarea King s American Dispensatory din 1905 John Uri Lloyd scrie ca rostopasca este recomandata in dureri de cap de origine biliara dispepsie biliara cu dureri de cap si alte probleme gastrice si intestinale cauzate de functionarea defectuoasa a ficatului Intrebuintari principale Afectiuni hepato biliare dischinezii si colici biliare hepatita
Fares
Product ID: 2867
4.95Lei New