Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
3,61 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Suport pentru relaxare si buna dispozitie.Ajuta la buna functionare a stomacului si intestinelor.Numita si Melissa, aceasta planta si-a primit numele de la mierea parfumata pe care albinele o fac din florile ei: anticii greci credeau ca mierea de roinita era nectarul, hrana privilegiata a zeilor olimpieni. In Evul Mediu, faimosul medic Paracelsus a numit roinita „elixirul vietii” datorita efectului sau calmant asupra inimii.„Este tonica, […] ajuta digestia; […] stimuleaza sistemul nervos pe care il fortifica si […] induce starea de buna dispozitie.” A. Gautier, Manuel des plantes medicinales, 1822.

Intrebuintari principale:insomnie, nervozitate, anxietate, dureri de cap

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • Frunzele plantei Melissa officinalis L., fam Lamiaceae, contine ulei volatil, acid cafeic, acid clorogenic, acid rosmarinic, flavonoide.
Gramaj 30
Contraindicatii
  • Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la aceasta planta.
  • La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii.
Efecte
  • Sedativ, antispastic, antiemetic (indeparteaza senzatia de greata), carminativ (ajuta eliminarea gazelor intestinale), coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), antiinflamator, antiulceros, antiseptic.
Administrare
  • Se beau 2 – 3 cani cu ceai pe zi.
  • A nu se administra continuu o perioada mai lunga de 3 luni. Daca aveti nevoie in continuare de acest ceai, puteti relua administrarea dupa o pauza de o luna.
  • Preparare: Peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit.
Vrac Doze Doze
Diviziuni 20

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141004425
Suport pentru relaxare si buna dispozitie Ajuta la buna functionare a stomacului si intestinelor Numita si Melissa aceasta planta si a primit numele de la mierea parfumata pe care albinele o fac din florile ei anticii greci credeau ca mierea de roinita era nectarul hrana privilegiata a zeilor olimpieni In Evul Mediu faimosul medic Paracelsus a numit roinita elixirul vietii datorita efectului sau calmant asupra inimii Este tonica ajuta digestia stimuleaza sistemul nervos pe care il fortifica si induce starea de buna dispozitie A Gautier Manuel des plantes medicinales 1822 Intrebuintari principale insomnie nervozitate anxietate dureri de cap
Fares
Product ID: 3729
3.61Lei New