Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
6,47 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Favorizeaza expectoratia si fluidifica secretiile bronsice. Efecte date de scaiul vanat, ghimbir si mugurii de pin.Calmeaza iritatiile gatului, datorita continutului de patlagina si flori de tei. Acestea au în compozitie mucilagii, substante ce formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector, fiind utile în tusea iritativa.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  •  sovarv (Origani herba) - 30%
  • muguri de pin (Pini turiones) - 15%
  • frunze de patlagina (Plantaginis folium) - 15%
  • cimbru (Thymi herba) 10%, cimbrisor (Serpylli herba) - 7%
  • rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) - 7%
  • flori de tei (Tiliae flos) - 7%
  • scaiul vantului (Eryngii campestri herba) - 3%
  • lichen de piatra (Lichen Islandicus) - 3%
  • cuisoare (Caryophylli flos) - 3%
Contraindicatii

Nu este recomandat copiilor sub 3 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilitati cu medicamentele si nici efecte secundare.

Efecte
  • are proprietati emoliente, expectorante, fluidizante ale secretiei bronsice, antitusive si antispastice datorita mucilagiilor, saponinelor si uleiurilor esentiale din plantele prezente in compozitia sa. Carvacrolul si timolul prezente in cimbru si sovarv, confera ceaiului proprietati antiseptice, antimicrobiene, actionand asupra unui spectru larg de germeni patogeni. De asemenea, mugurii de plop denumiti si „propolis vegetal”, au actiune antibacteriana si antiinflamatoare. Ciubotica cucului, patlagina si florile de tei datorita mucilagiilor pe care le contin formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector, fiind utile in tusea iritativa. Scaiul vanat, ghimbirul si mugurii de pin prezinta actiune puternic expectoranta si fluidifianta a secretiilor bronhice.
Administrare

Copii 3 – 6 ani: 1 – 2 cani cu ceai pe zi. Copii 7 – 14 ani: 2 – 3 cani cu ceai pe zi. Copii peste 14 ani si adulti: 3 – 4 cani cu ceai pe zi. Ceaiul se bea inainte de masa.

Durata unei cure este de 3 – 8 saptamani. Se poate relua la nevoie.

Preparare: Peste o lingurita amestec de plante se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit, apoi se strecoara.

Vrac Doze Vrac

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141002698
Favorizeaza expectoratia si fluidifica secretiile bronsice Efecte date de scaiul vanat ghimbir si mugurii de pin Calmeaza iritatiile gatului datorita continutului de patlagina si flori de tei Acestea au n compozitie mucilagii substante ce formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector fiind utile n tusea iritativa
Fares
Product ID: 2747
6.47Lei New