Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
5,89 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Ajuta la eliminarea disconfortului tractului respirator. Sustine sanatatea tractului respirator. Acest ceai are proprietati emoliente, expectorante, fluidizante ale secretiei bronsice, antitusive si antispastice datorita mucilagiilor, saponinelor si uleiurilor esentiale din plantele prezente in compozitia sa. Carvacrolul si timolul prezente in cimbru si sovsrv, confera ceaiului proprietati antiseptice, antimicrobiene, actionand asupra unui spectru larg de germeni patogeni. De asemenea, mugurii de plop denumiti si „propolis vegetal”, au actiune antibacteriana si antiinflamatoare. Ciubotica cucului, patlagina si florile de tei datorita mucilagiilor pe care le contin formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector, fiind utile in tusea iritativa. Scaiul vanat, ghimbirul si mugurii de pin prezinta actiune puternic expectoranta si fluidifianta a secretiilor bronhice.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
 • sovarv (Origani herba) - 30%
 • muguri de pin (Pini turiones) - 15%
 • frunze de patlagina (Plantaginis folium) - 15%
 • cimbru (Thymi herba) - 10%
 • cimbrisor (Serpylli herba) - 7%
 • rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) - 7% 
 • flori de tei (Tiliae flos) - 7%
 • scaiul vantului (Eryngii campestri herba) -  3%
 • lichen de piatra (Lichen Islandicus) - 3%
 • cuisoare (Caryophylli flos) - 3%
Gramaj 30
Contraindicatii

Acest ceai nu este recomandat copiilor sub 3 ani si în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilitati cu medicamentele si nici efecte secundare.

Efecte
 • are proprietati emoliente, expectorante, fluidizante ale secretiei bronsice, antitusive si antispastice datorita mucilagiilor, saponinelor si uleiurilor esentiale din plantele prezente în compozitia sa.
 • carvacrolul si timolul prezente in cimbru si sovarv, confera ceaiului proprietati antiseptice, antimicrobiene, actionand asupra unui spectru larg de germeni patogeni. De asemenea, mugurii de plop denumiti si „propolis vegetal”, au actiune antibacteriana si antiinflamatoare. Ciubotica cucului, patlagina si florile de tei datorita mucilagiilor pe care le contin formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector, fiind utile in tusea iritativa. Scaiul vanat, ghimbirul si mugurii de pin prezinta actiune puternic expectoranta si fluidifianta a secretiilor bronhice
Administrare

Copii 3 – 6 ani: 1 – 2 cani cu ceai pe zi. Copii 7 – 14 ani: 2 – 3 cani cu ceai pe zi. Copii peste 14 ani si adulti: 3 – 4 cani cu ceai pe zi. In sarcina si alaptare se pot bea 2 – 3 cani cu ceai pe zi, timp de 5 – 10 zile, sau la nevoie. Ceaiul se bea inainte de masa. Durata unei cure este de 3 – 8 saptamani. Se poate relua la nevoie. 

Preparare: Peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit.

Vrac Doze Doze
Diviziuni 20

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141006368
Ajuta la eliminarea disconfortului tractului respirator Sustine sanatatea tractului respirator Acest ceai are proprietati emoliente expectorante fluidizante ale secretiei bronsice antitusive si antispastice datorita mucilagiilor saponinelor si uleiurilor esentiale din plantele prezente in compozitia sa Carvacrolul si timolul prezente in cimbru si sovsrv confera ceaiului proprietati antiseptice antimicrobiene actionand asupra unui spectru larg de germeni patogeni De asemenea mugurii de plop denumiti si propolis vegetal au actiune antibacteriana si antiinflamatoare Ciubotica cucului patlagina si florile de tei datorita mucilagiilor pe care le contin formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector fiind utile in tusea iritativa Scaiul vanat ghimbirul si mugurii de pin prezinta actiune puternic expectoranta si fluidifianta a secretiilor bronhice
Fares
Product ID: 2715
5.89Lei New