Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
2,83 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Napraznicul este raspandit din Europa, unde creste spontan, pana in America si in Australia. Este o planta ierboasa, anuala (uneori bi-anuala), cu tulpina rosiatica acoperita cu peri fini, inalta de 30-40 cm. Frunzele, ca si tulpinile, sunt moi la atingere si se rup usor. Florile sunt roz-violacee, asezate cate doua la varful pedunculelor. Fructul este in forma de cioc, lung de 2 cm, si seamana cu un cioc de barza, de unde si numele de ciocul-cocorului, o denumire raspandita in Romania. Creste mai ales in zonele submontane si montane, preferand solul bine afanat si umed, de la marginile de drum, de pe malul paraielor de munte, din rupturile de mal.

 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  •  napraznic (Geranium robertianum) parti aeriene – 100%
Gramaj Indisponibil
Contraindicatii

Sarcina, alaptare, alergie la napraznic.

Efecte
  •  normalizeaza activitatea secretorie a glandelor sexuale masculine si feminine
  • functionarea normala a sistemului digestiv
  •  functionarea normala a tranzitului intestinal
  •  imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismului
Administrare

Infuzie – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 200ml de apa clocotita, se mentine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoara. Se bea cate o cana cu infuzie de 3 ori pe zi, cu 30min. inainte de mese, pe stomacul gol.

 

Vrac Doze Vrac

Adauga review

*Campuri obligatorii

6422579000917
Napraznicul este raspandit din Europa unde creste spontan pana in America si in Australia Este o planta ierboasa anuala uneori bi anuala cu tulpina rosiatica acoperita cu peri fini inalta de 30 40 cm Frunzele ca si tulpinile sunt moi la atingere si se rup usor Florile sunt roz violacee asezate cate doua la varful pedunculelor Fructul este in forma de cioc lung de 2 cm si seamana cu un cioc de barza de unde si numele de ciocul cocorului o denumire raspandita in Romania Creste mai ales in zonele submontane si montane preferand solul bine afanat si umed de la marginile de drum de pe malul paraielor de munte din rupturile de mal
Stef Mar
Product ID: 3786
2.83Lei New