Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Ceai Momordica Castravete Amar 50g Hypericum

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

7,91 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Castravetele amar este o planta valoroasa atat din punct de vedere alimentar cat si fitoterapeutic. Proprietatile hipolipemiante si in special cele hipoglicemiante au fost subiectul a numeroase cercetari stiintifice. Pe scurt, una din proprietatile fitoterapeutice ale acestei plante este reducerea cantitatii de glucoza din sange prin inhibarea gluconeogenezei, datorata continutului de insulina vegetala. De asemenea, a fost observata si o crestere a ratei de utilizare a glucozei la nivelul hepatocitelor. In plus, complexul de substante active din aceasta planta contribuie si la refacerea functiei pancreatice. Nu in ultimul rand, efectul de reducere al grasimilor din sange este obtinut prin reglarea metabolismului lipidic si mentinerea unui echilibru normal intre cele doua fractiuni de colesterol HDL si LDL.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • fructe de castravete amar (Momordica charantia)
Gramaj Indisponibil
Efecte
  • hipoglicemiant
  • hipolipemiant
Administrare

Intern – sub forma de decoct din 3-4 rondele de fructe. Fructele uscate se introduc cand apa atinge temperatura de fierbere, se lasa sa dea în 5-6 clocote, apoi se infuzeaza 10-15 minute. Preparatul astfel obtinut se filtreaza si se bea neindulcit sau indulcit cu un îindulcitor natural din Stevia rebaudiana. Sunt recomandate 3 ceaiuri pe zi, in cure de 6 saptamani.

Vrac Doze Vrac

Adauga review

*Campuri obligatorii

6422572004561
Castravetele amar este o planta valoroasa atat din punct de vedere alimentar cat si fitoterapeutic Proprietatile hipolipemiante si in special cele hipoglicemiante au fost subiectul a numeroase cercetari stiintifice Pe scurt una din proprietatile fitoterapeutice ale acestei plante este reducerea cantitatii de glucoza din sange prin inhibarea gluconeogenezei datorata continutului de insulina vegetala De asemenea a fost observata si o crestere a ratei de utilizare a glucozei la nivelul hepatocitelor In plus complexul de substante active din aceasta planta contribuie si la refacerea functiei pancreatice Nu in ultimul rand efectul de reducere al grasimilor din sange este obtinut prin reglarea metabolismului lipidic si mentinerea unui echilibru normal intre cele doua fractiuni de colesterol HDL si LDL
Hypericum
Product ID: 3631
7.91Lei New