Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Ceai Marul Lupului 250g Bodenplant

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

17,94 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Pentru hemoroizi externi se intrebuinteaza o singura planta: Marul lupului. Acest tratament cu ceai de Marul lupului se poate folosi cu mare succes in tratarea hemoroizilor, a colonului iritat si a fisurilor anale. Efect terapeutic al ceaiului impotriva hemoroizilor: are un efect astringent, antipruritic, antiseptic, antimicrobian, cicatrizant si antifungic.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • marul  lupului (Aristolochia clematitis) 
Gramaj 250
Contraindicatii

Marul lupului contine substante toxice pentru uz intern! A nu se lasa ceaiul preparat la indemana copiilor! Ceaiul trebuie utilizat proaspat, in aceeasi zi in care se prepara, dupa utilizare, se va arunca.

Efecte
  • hemoroizi externi
  • fisuri anale
  • colon iritat
  • flictene
Administrare

Mod de preparare ceai: se va face decoct din 3 linguri de planta la un litru de apa, se va fierbe 10 minute, dupa care se va raci la o temperatura acceptabila pentru corpul uman. Mod de administrare ceai: se fac bai de sezut, dimineata si seara la culcare, sedinte de un sfert de ora; se mai pot face cu 100 ml ceai clisme in rect cu contractii anale. Se urmeaza un tratament de 15-20 seri. 

Vrac Doze Vrac

Adauga review

*Campuri obligatorii

6231118
Pentru hemoroizi externi se intrebuinteaza o singura planta Marul lupului Acest tratament cu ceai de Marul lupului se poate folosi cu mare succes in tratarea hemoroizilor a colonului iritat si a fisurilor anale Efect terapeutic al ceaiului impotriva hemoroizilor are un efect astringent antipruritic antiseptic antimicrobian cicatrizant si antifungic
Bodenplant
Product ID: 6046
17.94Lei New