Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
8,19 Lei

In stoc

Descriere

Ceaiul de iasomie este un ceai din frunze cu adaos de flori de iasomie, acesta este cel mai faimos ceai parfumat din china. Iasomia creste la mare altitudine, in munti. Ceaiul de iasomie produs in provincia Fujian si Jiangxi, China, se bucura de cea mai buna reputatie in lume. Frunzele de ceai sunt recoltate primavara si depozitate pana la inceputul verii, cand florile proaspete de iasomie vor inflori.Florile de iasomie sunt culese dimineata devreme, cand petalele mici sunt inchise sub forma de boboc. Seara, atunci cand florile incep sa se deschida, ceaiul este amestecat cu fori de iasomi si depozitat peste noapte cand se absoarbe aroma florilor; acest produs se repeta de mai multe ori pentru ca aroma de iasomie sa suficient de puternica. Aroma de iasomie este descrisa ca avad efect calmant si linistitor si este recomandata pentru depresie si stres. Dintotdeauna, iasomia a fost considerata un bun afrodisiac si folosita pentru toate tipurile de probleme sexuale. Cercetarile indica faptul ca iasomia calmeaza sistemul nervos central si are un efect sedativ asupra starii de spirit. Ceaiul verde in amestec cu ceai de iasomie este o specialtate in China, inca din timpul Dinastiei Song. Astazi in China se pastreaza obiceiul de a servi 'ceai verde parfumat cu flori de iasomie' ca un gest primitor pentru mmusafiri.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • iasomie - 100%
Contraindicatii

A nu se consuma pe stomacul gol intrucat poate produce aciditate.

Efecte
  • depresie
  • stres
  • afrodisiac
  • calmeaza sistemul nervos central
Administrare

1 pliculet la o cana de apa fierbinte, se acopera vasul 2-3 minute, dupa care se consuma. Consumul a 2-3 cani cu ceai de iasomie pe zi.

Vrac Doze Doze
Diviziuni 100

Adauga review

*Campuri obligatorii

6970078282025
Ceaiul de iasomie este un ceai din frunze cu adaos de flori de iasomie acesta este cel mai faimos ceai parfumat din china Iasomia creste la mare altitudine in munti Ceaiul de iasomie produs in provincia Fujian si Jiangxi China se bucura de cea mai buna reputatie in lume Frunzele de ceai sunt recoltate primavara si depozitate pana la inceputul verii cand florile proaspete de iasomie vor inflori Florile de iasomie sunt culese dimineata devreme cand petalele mici sunt inchise sub forma de boboc Seara atunci cand florile incep sa se deschida ceaiul este amestecat cu fori de iasomi si depozitat peste noapte cand se absoarbe aroma florilor acest produs se repeta de mai multe ori pentru ca aroma de iasomie sa suficient de puternica Aroma de iasomie este descrisa ca avad efect calmant si linistitor si este recomandata pentru depresie si stres Dintotdeauna iasomia a fost considerata un bun afrodisiac si folosita pentru toate tipurile de probleme sexuale Cercetarile indica faptul ca iasomia calmeaza sistemul nervos central si are un efect sedativ asupra starii de spirit Ceaiul verde in amestec cu ceai de iasomie este o specialtate in China inca din timpul Dinastiei Song Astazi in China se pastreaza obiceiul de a servi ceai verde parfumat cu flori de iasomie ca un gest primitor pentru mmusafiri
Naturalia Diet
Product ID: 8085
8.19Lei New