Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
6,65 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Acest ceai, prin chamazulenele din musetel, flavonoidele si taninurile prezente in plantele sale are actiuni antiinflamatoare, astringente, cicatrizante. Efectul antipruriginos al produsului se datoreaza sunatoarei, galbenelelor si musetelului. Ceaiul este eficient si prin efectul sau antiseptic-antimicrobian si antifungic.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • sunatoare (Hyperici herba)
  • flori de galbenele (Calendulae flos) - 20%
  • flori de musetel (Matricariae flos) - 20%
  • urzica moarta alba (Lamii albi herba) - 20%
  • conuri de hamei (Lupuli strobuli)
Gramaj 50
Contraindicatii

Acest ceai nu este indicat in timpul menstruatiei si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Sarcina si alaptare: Femeile insarcinate pot folosi acest ceai la recomandarea medicului. Mamele care alapteaza pot folosi ceaiul doar in uz extern. Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilitatii cu medicamentele si nici efecte secundare.  

Efecte
  • actiuni antiinflamatoare, astringente, cicatrizante
  • antiseptic-antimicrobian si antifungic
Administrare

Uz intern: se beau 1 – 2 cani cu ceai pe zi. Uz extern: bai locale si spalaturi o data pe zi. Durata unei cure este de 7 – 10 zile. Se poate repeta dupa o pauza de 10 – 14 zile. Preparare: Uz intern: peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 – 15 minute acoperit. Uz extern: peste 4 plicuri se toarna 1 litru apa clocotita si se lasa 10 – 15 minute acoperit. 

Vrac Doze Vrac

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141001240
Acest ceai prin chamazulenele din musetel flavonoidele si taninurile prezente in plantele sale are actiuni antiinflamatoare astringente cicatrizante Efectul antipruriginos al produsului se datoreaza sunatoarei galbenelelor si musetelului Ceaiul este eficient si prin efectul sau antiseptic antimicrobian si antifungic
Fares
Product ID: 2626
6.65Lei New