Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
7,46 Lei

In stoc

Descriere

Are rol detoxifiant. Acest ceai ajuta la eliminarea toxinelor din colon prin accelerarea tranzitului intestinal. Beneficiul este dat de plantele din compozitia infuziei, printre care se numara frunzele de senna, fructele de soc si nalba. Are actiune antioxidanta, datorita continutului de ceai verde.

Favorizeaza eliminarea gazelor intestinale. Acest beneficiu este dat de fructele de coriandru si cardamon.

Indicat si pentru sanatatea tenului. O cura cu acest ceai ajuta si la îmbunatatirea aspectului tenului, devenind mai curat si luminos. 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • frunze de senna (Sennae folium) 30%
  • volbura (Convolvuli herba) - 15%
  • frunze de ceai verde (Theae folium)
  • fructe de soc (Sambuci fructus)
  • radacina de nalba (Althaeae radix)
  • fructe de cardamom (Cardamomi fructus)
  • fructe de coriandru (Coriandri fructus)
  • rizomi de revent (Rhei rhizoma) 5%
Gramaj 50
Contraindicatii

Contraindicatii: Acest ceai nu este indicat in caz de enterocolite, obstructii intestinale si copiilor sub 12 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare: Acest ceai nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza. Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilitati cu medicamentele si nici efecte secundare. 

Efecte
  • acest ceai are efect de eliminare a toxinelor si de curatare a colonului prin stimularea peristaltismului intestinal
Administrare

Se beau 2 cani pe zi, dimineata si seara. Durata unei cure obisnuite este de 4-6 saptamani, sau conform recomandarii medicului.

Vrac Doze Vrac

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141006023
Are rol detoxifiant Acest ceai ajuta la eliminarea toxinelor din colon prin accelerarea tranzitului intestinal Beneficiul este dat de plantele din compozitia infuziei printre care se numara frunzele de senna fructele de soc si nalba Are actiune antioxidanta datorita continutului de ceai verde Favorizeaza eliminarea gazelor intestinale Acest beneficiu este dat de fructele de coriandru si cardamon Indicat si pentru sanatatea tenului O cura cu acest ceai ajuta si la mbunatatirea aspectului tenului devenind mai curat si luminos
Fares
Product ID: 6394
7.46Lei New