Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
2,74 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Crusinul face parte din familia Rhamnaceae, fiind un arbust indigen cu frunze lat-eliptice lucioase, cu marginea intreaga si flori mici, albe-verzui, grupate in buchete. Fructele sunt mici, sferice, verzi la inceput, apoi rosii si violet-negricioase atunci cand ajung la maturitate. Originar din Europa si Asia, a fost introdus in America de Nord de-abia la sfarsitul secolului al XVIII-lea, in Canada fiind naturalizat cu aproximativ 100 de ani in urma. Creste la campie, pe dealuri, in paduri de lunca, zavoaie, pe malul apelor si mlastini, sporadic in regiunile montane. Se mai numeste crasici, lemn cainesc, patachina, salbis.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • coaja de crusin - Frangulae Cortex 
Efecte
  • laxativ-purgativ
  • stimuleaza secretia biliara
  • favorizeaza eliminarea bilei in intestin 
Administrare

Se fierbe un pliculet de ceai in 250 ml apa, timp de 5-10 minute, intr-un vas acoperit, se lasa in repaus 10 minute si se consuma neindulcit, la temperatura camerei. Se bea o cana pe zi, seara inainte de culcare, in caz de nevoi. 

Diviziuni 20

Adauga review

*Campuri obligatorii

6420232004036
Crusinul face parte din familia Rhamnaceae fiind un arbust indigen cu frunze lat eliptice lucioase cu marginea intreaga si flori mici albe verzui grupate in buchete Fructele sunt mici sferice verzi la inceput apoi rosii si violet negricioase atunci cand ajung la maturitate Originar din Europa si Asia a fost introdus in America de Nord de abia la sfarsitul secolului al XVIII lea in Canada fiind naturalizat cu aproximativ 100 de ani in urma Creste la campie pe dealuri in paduri de lunca zavoaie pe malul apelor si mlastini sporadic in regiunile montane Se mai numeste crasici lemn cainesc patachina salbis
Plafar
Product ID: 10914
2.74Lei New