Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
4,22 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Ceai Cozi Cirese este recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar. Ceai Cozi Cirese elimina lichidele retinute in exces in corp, este eficient pentru a elimina nisipul urinar.

De ce ceaiurile Dacia Plant?
Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.

Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic.
Sunt conforme cu standardele de calitate europene.
Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.

Printre cele mai utilizate si eficiente diuretice vegetale, coditele de cirese determina efecte rapide, mai ales asupra aparatului renal si urinar, sunt eficiente in afectiunile urinare (cistite, pielite, uretrite, nefrite, litiaza renala), edeme, diaree.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • cozi de cirese (Cerasus avium)
Gramaj 50
Contraindicatii

Intoleranta la cozi de cirese.

Efecte

Contribuie la:
- functionarea normala a aparatului urinar;
- eliminarea "nisipului" urinar;
- eliminarea lichidelor retinute in exces in corp.

Actiuni:
- diuretice;
- antiseptice urinare;
- antiinflamatoare;
- astringente;
- antidiareice;
- depurative.

Administrare

- infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 20 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese.

Vrac Doze Vrac

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930401370
Ceai Cozi Cirese este recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar Ceai Cozi Cirese elimina lichidele retinute in exces in corp este eficient pentru a elimina nisipul urinar De ce ceaiurile Dacia Plant Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor nu de macinare Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic Sunt conforme cu standardele de calitate europene Nu contin coloranti conservanti arome sau indulcitori artificiali Printre cele mai utilizate si eficiente diuretice vegetale coditele de cirese determina efecte rapide mai ales asupra aparatului renal si urinar sunt eficiente in afectiunile urinare cistite pielite uretrite nefrite litiaza renala edeme diaree
Dacia Plant
Product ID: 4665
4.22Lei New