Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
5,48 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Mentine valorile normale ale colesterolului. Acest efect se datoreaza efectelor combinate ale plantelor din compozitia ceaiului. Continutul de ceai verde reduce considerabil nivelul colesterolului „rau” (LDL), alaturi de ventrilica si rozmarin. Are efect antioxidant. Reduce riscul depunerii lipidelor in interiorul vaselor de sange. Sustine metabolizarea ficatului in acizi biliari. Beneficiu dat de continutul de papadie, anghinare si cicoare.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • frunze de ceai verde (Theae folium) - 25%
  • ventrilica (Veronicae herba)
  • papadie (Taraxaci herba)- 20%
  • cicoare (Cichorii herba)
  • frunze de rozmarin (Rosmarini folium)
  • frunze de anghinare (Cynarae folium) - 10%
  • ulei esential de lamaie (Citri aetheroleum)
Contraindicatii

Acest ceai nu este indicat copiilor sub 12 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare: Acest ceai nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilitati cu medicamentele si nici efecte secundare. 

Efecte
  • efect antioxidant
Administrare

Se beau 3 – 4 cani cu ceai pe zi, intre mese. Durata unei cure este de 2 – 3 luni. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna. Preparare: Peste un plic se toarna 200 ml clocotita si se lasa 10 minute acoperit. 

Vrac Doze Doze
Diviziuni 20

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141002735
Mentine valorile normale ale colesterolului Acest efect se datoreaza efectelor combinate ale plantelor din compozitia ceaiului Continutul de ceai verde reduce considerabil nivelul colesterolului rau LDL alaturi de ventrilica si rozmarin Are efect antioxidant Reduce riscul depunerii lipidelor in interiorul vaselor de sange Sustine metabolizarea ficatului in acizi biliari Beneficiu dat de continutul de papadie anghinare si cicoare
Fares
Product ID: 5414
5.48Lei New