Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
3,27 Lei

In stoc

Descriere

Aceasta planta, veche de aproape 300 de milioane de ani, a coexistat cu dinozaurii (si le-a servit fara indoiala drept hrana), cu mult inainte de a fi cantata de trabaduri. Potrivit unei legende celtice, prezenta sa indica existenta unei panze freatice subterane; in realitate, ea creste intotdeauna pe terenuri umede. Denumirea franceza a cozii-calului, ''prele'', se datoreaza gustului sau aspru. Era considerata in Roma Antica drept un tonic general si utilizata curent in secolul al XVI-lea ca diuretic. Chinezii o foloseau sub denumirea ''mu zhei'' in tratarea febrei si a infectiilor oculare. 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • tulpini sterile si frunze de coada calului - Equisetum arvense L., fam Equisetaceae 
Efecte
  • actiune antiseptica
  • expectoranta
  • remineralizanta 
  • benefica in tratamentul eczemelor si plagilor
Administrare

Uz intern: decoct - o lingura de produs se fierbe in 250 ml de apa, timp de 10-15 minute; se strecoara si se bea la temperatura camerei; se beau 2 cani pe zi, cald, inainte de mese. Uz extern: decoct - 100g produs se fierb intr-un litru de apa timp de 10-15 minute; se fac bai locale, comprese calde. 

Adauga review

*Campuri obligatorii

6420232001479
Aceasta planta veche de aproape 300 de milioane de ani a coexistat cu dinozaurii si le a servit fara indoiala drept hrana cu mult inainte de a fi cantata de trabaduri Potrivit unei legende celtice prezenta sa indica existenta unei panze freatice subterane in realitate ea creste intotdeauna pe terenuri umede Denumirea franceza a cozii calului prele se datoreaza gustului sau aspru Era considerata in Roma Antica drept un tonic general si utilizata curent in secolul al XVI lea ca diuretic Chinezii o foloseau sub denumirea mu zhei in tratarea febrei si a infectiilor oculare
Plafar
Product ID: 10947
3.27Lei New