Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
2,79 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Catina alba este considerata una dintre plantele cu proprietati nutrive de exceptie, facand-o sa fie considerata miraculoasa. In China de exemplu, medicina traditionala o recomanda in tratamentul bolilor digestive. Pe continentul european, exista insemnari privind importanta catinei ramase de la Dioscorid si Teophast. In prezent, de la catina se obtin urmatoarele produse: ceaiuri din fructe, muguri, frunze si chiar scoarta, siropuri de fructe, ulei de fructe. Fructele de catina contin vitamine liposolubile (A, E, F, D) instabile in mediu acid, cat si vitamine hidrosolubile (C, K, P si intreg complexul B) instabile in mediu alcalin.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • fructe uscate catina alba
  • fructe uscate mar
  • fructe uscate maces
  • calicul de hibiscus
  • radacina de cioare
  • aroma
Gramaj 30
Efecte
  • contribuie la o buna digestie
Administrare

Peste un pliculet de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se lasa acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculetul de ceai. O cana de ceai, indulcit dupa gust, de 2-3 ori pe zi.

  

Vrac Doze Doze
Diviziuni 20

Adauga review

*Campuri obligatorii

5902795032059
Catina alba este considerata una dintre plantele cu proprietati nutrive de exceptie facand o sa fie considerata miraculoasa In China de exemplu medicina traditionala o recomanda in tratamentul bolilor digestive Pe continentul european exista insemnari privind importanta catinei ramase de la Dioscorid si Teophast In prezent de la catina se obtin urmatoarele produse ceaiuri din fructe muguri frunze si chiar scoarta siropuri de fructe ulei de fructe Fructele de catina contin vitamine liposolubile A E F D instabile in mediu acid cat si vitamine hidrosolubile C K P si intreg complexul B instabile in mediu alcalin
Celmar
Product ID: 4925
2.79Lei New