Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
4,41 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Ceai Armurariu prin proprietatile sale miraculoase contribuie la protejarea si regenerarea celulelor hepatice, este recomandat pentru a indeparta compusii toxici din ficat, sustine si normalizeaza functiile hepatice, iar atunci cand suferiti de intoxicatie cu alcool, medicamente, chimioterapice si virusi, ceaiul de armurariu va ajuta sa va reveniti imediat.

De ce ceaiurile Dacia Plant?
Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.

Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic.
Sunt conforme cu standardele de calitate europene.
Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.

Armurariu, inca din cele mai vechi tmpuri, se folosea in hepatitele virale A, B, C si D, hepatite cronice toxice sau metabolice, ciroza hepatica, steatoza hepatica, cancer si metastaze hepatice insuficienta hepatica, intoxicatii cronice cu substante chimice sau ciuperci, tratamente cu medicamente cu potential hepatotoxic, stari de oboseala si surmenaj alcoolism.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • armurariu (Silybum marianum) - fructe
Gramaj 100
Contraindicatii

Intoleranta la armurariu.

Efecte

Contribuie la:
- protejarea si regenerarea celulelor hepatice;
- indepartarea compusilor toxici din ficat;
- tonifierea ficatului;
- sustinerea si normalizarea functiilor hepatice;
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si a radicalilor liberi, cauzati de intoxicatie cu alcool, medicamente, chimioterapice si virusi.

Actuni:
- hipocolesterolemiant;
- galactogog;
- neurotrofic si neuroprotector;
- antitumoral.

Administrare

- Pulbere - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
- Macerat la rece - se prepara dintr-o lingura de planta adaugata la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
- Infuzie - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.

Vrac Doze Vrac

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930401363
Ceai Armurariu prin proprietatile sale miraculoase contribuie la protejarea si regenerarea celulelor hepatice este recomandat pentru a indeparta compusii toxici din ficat sustine si normalizeaza functiile hepatice iar atunci cand suferiti de intoxicatie cu alcool medicamente chimioterapice si virusi ceaiul de armurariu va ajuta sa va reveniti imediat De ce ceaiurile Dacia Plant Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor nu de macinare Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic Sunt conforme cu standardele de calitate europene Nu contin coloranti conservanti arome sau indulcitori artificiali Armurariu inca din cele mai vechi tmpuri se folosea in hepatitele virale A B C si D hepatite cronice toxice sau metabolice ciroza hepatica steatoza hepatica cancer si metastaze hepatice insuficienta hepatica intoxicatii cronice cu substante chimice sau ciuperci tratamente cu medicamente cu potential hepatotoxic stari de oboseala si surmenaj alcoolism
Dacia Plant
Product ID: 6200
4.41Lei New