Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
NOU
64,40 Lei

In stoc

Descriere

Este compus din 4 elemente esentiale, fiecare contribuind la mentinerea sanatatii inimii si a sistemului sanguin. Fiecare capsula Cardiolic contine in cantitati mari Omega3, Coenzima Q10, extract de usturoi fara miros si L-Carnitina.

Omega 3 – un antioxidant puternic. Cercetatorii au demonstrat ca grasimile Omega-3 din suplimente de ulei de peste scad in mod eficient nivelurile de molecule de adeziune care circula in vasele de sange astfel reducand riscul de ateroscleroza si contracarand actiunea pro-carcinogenica.

Coenzima Q10 – vitala pentru inima. Coenzima Q10 naturala este extrasa din drojdie fermentata. Pe masura ce imbatranim productia naturala a coenzimei Q10 scade din ce in ce mai mult, mai ales la nivelul inimii. CoQ10 ajuta si protejeaza inima in multe moduri, inclusiv participand la reducerea tensiunii arteriale inalte si prevenirea oxidarii colesterolului LDL. Eficacitatea si siguranta CoQ10 in tratamentul insuficientei cardiace congestive a fost bine stabilita prin numeroase studii. Un studiu recent a constatat, de asemenea, ca aceasta coenzima poate mari sansele de supravietuire dupa un stop cardiac si preveni alte atacuri ulterioare.

Extract de usturoi – mentine o inima sanatoasa. Un nou studiu din China, Universitatea de Medicina din Taiwan, a constatat ca uleiul de usturoi previne cardiomiopatia, cel mai frecvent tip de boala cardiaca responsabila pentru decesele legate de diabetul zaharat, si poate ajuta la prevenirea bolilor de inima chiar nepermitand formarea acestora niciodata.

L-Carnitina – un ajutor in sanatatea cardiaca si recuperarea dupa efort. Aceasta ajuta la imbunatatirea utilizarii oxigenului la pacientii bolnavi de inima si imbunatateste performantele atletice si rezistenta. 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • ulei de peste - 800mg din care DHA - 167mg si EPA - 333mg
  • coenzima Q10 - 60mg
  • l-carnitina - 20mg
  • ulei de usturoi - 2mg
  • ulei de peste, gelatina, ulei de soia (emulgator), glicerina, coenzima Q10, apa, L-carnitina, ulei de usturoi (Allium sativum)
Administrare

Doza zilnica recomandata: o capsula in timpul mesei.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5999561253060
Este compus din 4 elemente esentiale fiecare contribuind la mentinerea sanatatii inimii si a sistemului sanguin Fiecare capsula Cardiolic contine in cantitati mari Omega3 Coenzima Q10 extract de usturoi fara miros si L Carnitina Omega 3 un antioxidant puternic Cercetatorii au demonstrat ca grasimile Omega 3 din suplimente de ulei de peste scad in mod eficient nivelurile de molecule de adeziune care circula in vasele de sange astfel reducand riscul de ateroscleroza si contracarand actiunea pro carcinogenica Coenzima Q10 vitala pentru inima Coenzima Q10 naturala este extrasa din drojdie fermentata Pe masura ce imbatranim productia naturala a coenzimei Q10 scade din ce in ce mai mult mai ales la nivelul inimii CoQ10 ajuta si protejeaza inima in multe moduri inclusiv participand la reducerea tensiunii arteriale inalte si prevenirea oxidarii colesterolului LDL Eficacitatea si siguranta CoQ10 in tratamentul insuficientei cardiace congestive a fost bine stabilita prin numeroase studii Un studiu recent a constatat de asemenea ca aceasta coenzima poate mari sansele de supravietuire dupa un stop cardiac si preveni alte atacuri ulterioare Extract de usturoi mentine o inima sanatoasa Un nou studiu din China Universitatea de Medicina din Taiwan a constatat ca uleiul de usturoi previne cardiomiopatia cel mai frecvent tip de boala cardiaca responsabila pentru decesele legate de diabetul zaharat si poate ajuta la prevenirea bolilor de inima chiar nepermitand formarea acestora niciodata L Carnitina un ajutor in sanatatea cardiaca si recuperarea dupa efort Aceasta ajuta la imbunatatirea utilizarii oxigenului la pacientii bolnavi de inima si imbunatateste performantele atletice si rezistenta
Vitaking
Product ID: 12942
64.4Lei New