Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
29,98 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Calciul este un component de baza al oaselor si dintilor, care influenteaza echilibrul electrolitic din organism, fiind un element de neinlocuit pentru numeroase functii vitale ale acestuia. Vitamina K, pe langa rolul sau in sinteza factorilor coagularii, este implicata si in mineralizarea oaselor, prin actiunea pe care o indeplineste in metabolismul osteocalcinei (matricea proteica a oaselor), actionand sinergic cu vitamin D3. In prezenta vitaminei K, osteocalcina fixeaza fierul ionic, asigurandu-se astfel calcificarea normala a oaselor.

 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • calciu - 1200mg
  • vitamina K - 75ui
  • vitamina D3 - 5ui
Efecte
  • desfasurarea normala a procesului de coagulare a sangelui si a contractiei musculare si a transmiterii impulsului nervos.
  • dezvoltarea oaselor sanatoase
  • favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si stimuleaza depunerea sarurilor minerale in oase
Administrare

1/2 - 1 plic pe zi dizolvat intr-un pahar cu apa; se consuma imediat.

Diviziuni 20

Adauga review

*Campuri obligatorii

5906204010140
Calciul este un component de baza al oaselor si dintilor care influenteaza echilibrul electrolitic din organism fiind un element de neinlocuit pentru numeroase functii vitale ale acestuia Vitamina K pe langa rolul sau in sinteza factorilor coagularii este implicata si in mineralizarea oaselor prin actiunea pe care o indeplineste in metabolismul osteocalcinei matricea proteica a oaselor actionand sinergic cu vitamin D3 In prezenta vitaminei K osteocalcina fixeaza fierul ionic asigurandu se astfel calcificarea normala a oaselor
Zdrovit
Product ID: 5140
29.98Lei New