Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
7,80 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Boramid curata si intretine integritatea conductului auditiv extern, regenereaza si cicatrizeaza tegumentului acestuia. Se utilizeaza ca badijonaj auricular si ca adjuvant in eliminarea corpilor straini de la nivelul urechii externe, in cazul tegumentelor uscate si resturilor de cerumen la nivelul peretelui conductului auditiv extern. Este benefic in cazul traumatismelor cu corpi straini duri, in cazul eczemelor urechii externe, otitei externe difuze, iritatiilor la nivelul urechii cu sau fara suprainfectie. Datorita continutului de glicerol Boramid este emolient si antiseptic la nivelul tegumentului conductului auditiv extern.

Mai multe informatii

Ambalare Tub
Compozitie
  • acid boric - 23.72mg
  • extract uscat de coaja de salcie - 118.6mg
  • glicerol
  • apa purificata
Utilizare Uz extern
Efecte
  • eliminarea corpilor straini
  • in cazul eczemelor urechii externe
  • in cazul otitei externe difuze
  • in cazul iritatiilor la nivelul urechii cu sau fara suprainfectie
Administrare

3-4 picaturi de 3 ori de zi in cazuri de curatare si intretinere a conductului auditiv extern. 5-6 picaturi in cazul corpilor straini in cavitatea auriculara. Badijonaj auricular in cazul tegumentelor uscate ale conductului auditiv extern si in urme de cerumen pe peretele conductului.

Cantitate (Volum) 10

Adauga review

*Campuri obligatorii

59455585
Boramid curata si intretine integritatea conductului auditiv extern regenereaza si cicatrizeaza tegumentului acestuia Se utilizeaza ca badijonaj auricular si ca adjuvant in eliminarea corpilor straini de la nivelul urechii externe in cazul tegumentelor uscate si resturilor de cerumen la nivelul peretelui conductului auditiv extern Este benefic in cazul traumatismelor cu corpi straini duri in cazul eczemelor urechii externe otitei externe difuze iritatiilor la nivelul urechii cu sau fara suprainfectie Datorita continutului de glicerol Boramid este emolient si antiseptic la nivelul tegumentului conductului auditiv extern
Biofarm
Product ID: 1810
7.8Lei New