Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
23,50 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Borago oil contine o cantitate mare de acizi grasi esentiali de tip GLA si este obtinut prin presarea la rece a semintelor plantei Borago officinalis (Limba mielului). Acizii grasi polinesaturati sunt acizii organici cu rol foarte important in organism, dar care nu pot fi produsi de catre acesta, ci sunt sintetizati numai de plante. Datorita continutului de vitamina E si acizi grasi polinesaturati esentiali de tipul acizilor alfa si gama-linolenic in compozitia extractului, produsul Borago Oil mentine nivelul optim al colesterolului , scade tensiunea arteriala , regleaza greutatea corporala, amelioreaza simptomele premenstruale inclusiv mastalgia, imbunatateste functionarea sistemului imunitar , mentine echilibru hormonal, si este recomandat si in neuropatia diabetica si dermatitele atopice. Borago Oil impiedica si deshidratarea tesuturilor si incetineste procesul de imbatranire. Rolul acizilor grasi(GLA) este in cresterea normala a vaselor de sange (sporind elasticitatea si micsorand permeabilitatea vaselor) si preintampina formarea depunerilor de colesterol in interiorul arterelor. GLA este parte componenta importanta a programului de scadere in greutate. Datele stiintifice sugereaza ca acesti nutrienti favorizeaza metabolismul grasimilor, arzand astfel caloriile. Acizii grasi din compozitia Borago Oil contribuie la asigurarea unui nivel constant de energie si “pastreaza” senzatia de satietate mai mult timp. Vitaminele liposolubile (A, D, E si K) se absorb doar in “prezenta” acizilor grasi polinesaturati.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • ulei de Borago officinalis (Limba mielului) GLA ≥ 20% - 500mg
  • excipienti : gelatina, glicerina
Contraindicatii

Borago Oil nu se recomanda in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor diagnosticate cu epilpsie si/sau schizofrenie si celor aflate sub medicatie cu heparina. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

Efecte
  • adjuvant in tratarea artritei reumatoide cat si a eczemelor
  • poate reduce sau preveni inflamatia si uscaciunea pielii
  • componenta importanta a programului de scadere in greutate
  • sporeste elasticitatea si micsoreaza permeabilitatea vaselor
  • preintampina formarea depunerilor de colesterol in interiorul arterelor
Administrare

1 – 3 capsule/zi, timp de minim 3 luni.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6420522000625
Borago oil contine o cantitate mare de acizi grasi esentiali de tip GLA si este obtinut prin presarea la rece a semintelor plantei Borago officinalis Limba mielului Acizii grasi polinesaturati sunt acizii organici cu rol foarte important in organism dar care nu pot fi produsi de catre acesta ci sunt sintetizati numai de plante Datorita continutului de vitamina E si acizi grasi polinesaturati esentiali de tipul acizilor alfa si gama linolenic in compozitia extractului produsul Borago Oil mentine nivelul optim al colesterolului scade tensiunea arteriala regleaza greutatea corporala amelioreaza simptomele premenstruale inclusiv mastalgia imbunatateste functionarea sistemului imunitar mentine echilibru hormonal si este recomandat si in neuropatia diabetica si dermatitele atopice Borago Oil impiedica si deshidratarea tesuturilor si incetineste procesul de imbatranire Rolul acizilor grasi GLA este in cresterea normala a vaselor de sange sporind elasticitatea si micsorand permeabilitatea vaselor si preintampina formarea depunerilor de colesterol in interiorul arterelor GLA este parte componenta importanta a programului de scadere in greutate Datele stiintifice sugereaza ca acesti nutrienti favorizeaza metabolismul grasimilor arzand astfel caloriile Acizii grasi din compozitia Borago Oil contribuie la asigurarea unui nivel constant de energie si pastreaza senzatia de satietate mai mult timp Vitaminele liposolubile A D E si K se absorb doar in prezenta acizilor grasi polinesaturati
Vitacare
Product ID: 2857
23.5Lei New