Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
19,23 Lei

In stoc

Descriere

Uleiurile esentiale sunt cele care confera parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetala, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale, (de exemplu din 100 kg cimbru se obtin 500 grame de ulei esential) de aceea sunt si cele mai eficiente remedii naturale pentru tratamentul a numeroase afectiuni. Un ulei esential este compus din zeci de substante chimice de sine-statatoare, care se absorb foarte repede in organism si a caror combinatie genereaza proprieatile acestuia. Astazi se stie ca acesti constituenti actioneaza împreuna prin sinergism, mai eficient decât un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile sa nu poata dezvolta rezistenta la uleiurile esentiale, asa cum se petrece la antibioticele de sinteza, care sunt formate dintr-o singura substanta activa. Actiunea antiinfectioasa foarte puternica a uleiurilor esentiale, demonstrata stiintific cu ajutorul aromatogramelor, face din ele o alternativa naturala, lipsita de efecte secundare, pentru tratamentul antibiotic clasic al afectiunilor produse de o gama foarte larga de germeni patogeni, fiind totodata o portita de scapare pentru cei care prezinta intolerante, alergii sau rezistenta la antibiotice. 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • ulei esential de cimbru (Thymi aetheroleum)
  • ulei esential de cuisoare (Caryophyllorum aetheroleum)
  • ulei de floarea soarelui 
Contraindicatii

Nu se recomanda in caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita, femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza si copiilor sub 10 ani. Nu se administreaza pe stomacul gol.

Efecte
  • antiviral
  • antifungic (Candida albicans)
  • antiparazitar
  • antiinflamator
  • antispastic 
Administrare

Copii intre 10-14 ani:1 capsula de 2 ori pe zi, la 1 ora dupa masa. Copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula de 3-4 ori pe zi, la 1 ora dupa masa. Durata unei cure este de 10-14 zile. Administrarea se poate relua dupa o pauza de 2 saptamani.

Diviziuni 15

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141008072
Uleiurile esentiale sunt cele care confera parfumul caracteristic al plantelor Izolate din matricea vegetala ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale de exemplu din 100 kg cimbru se obtin 500 grame de ulei esential de aceea sunt si cele mai eficiente remedii naturale pentru tratamentul a numeroase afectiuni Un ulei esential este compus din zeci de substante chimice de sine statatoare care se absorb foarte repede in organism si a caror combinatie genereaza proprieatile acestuia Astazi se stie ca acesti constituenti actioneaza mpreuna prin sinergism mai eficient dec t un singur compus izolat din ulei Acest fapt face ca bacteriile sa nu poata dezvolta rezistenta la uleiurile esentiale asa cum se petrece la antibioticele de sinteza care sunt formate dintr o singura substanta activa Actiunea antiinfectioasa foarte puternica a uleiurilor esentiale demonstrata stiintific cu ajutorul aromatogramelor face din ele o alternativa naturala lipsita de efecte secundare pentru tratamentul antibiotic clasic al afectiunilor produse de o gama foarte larga de germeni patogeni fiind totodata o portita de scapare pentru cei care prezinta intolerante alergii sau rezistenta la antibiotice
Fares
Product ID: 12198
19.23Lei New