Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Bingo Masca Par Casmir Colagen 500ml Migatti

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

14,40 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Formula speciala pentru par, masca de par cu proteine de casmir si colagen se foloseste pentru a obtine un par matasos ,moale, elastic si stralucitor. Casmirul proteine este materialul de constructie perfecta pentru structura firului de par, si datorita acestuia, avand greutate moleculara mica si de natura similara cu sarea, este capabil de a penetra straturile exterioare ale epidermei, aducandu-le impreuna si imbunatatind nivelului de hidratare. Proteinele de greutati moleculare variabile. Proteinele de casmir, cresc retentia de hidratare a parului pe suprafata si, astfel, imbunatateste sensibilitatea parului, previne efectul de electrizare si ofera flexibilitate parului, luciu sanatos , moale si o textura matasoasa. Cu ajutorul mastii de par cu proteine de casmir si colagen se creaza un film protector pe suprafata firului de par, care impiedica patrunderea substantelor daunatoare din mediul inconjurator si imbunatateste hidratarea parului, creste rezistenta parului, iar parul capata o buna elasticitate. Suprafata firului de par sanatos ar trebui sa fie cat mai lina, fara crapaturi.

Mai multe informatii

Gramaj 500
Compozitie
  • casmir
  • colagen
Efecte
  • cresc retentia de hidratare
  • imbunatateste sensibilitatea parului
  • ofera flexibilitate parului
  • luciu 
Administrare

Masca de par se distribuie pe intreaga lungime a parului si a scalpului si se maseaza usor. Se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute si apoi se clateste parul bine.

Adauga review

*Campuri obligatorii

5901842001765
Formula speciala pentru par masca de par cu proteine de casmir si colagen se foloseste pentru a obtine un par matasos moale elastic si stralucitor Casmirul proteine este materialul de constructie perfecta pentru structura firului de par si datorita acestuia avand greutate moleculara mica si de natura similara cu sarea este capabil de a penetra straturile exterioare ale epidermei aducandu le impreuna si imbunatatind nivelului de hidratare Proteinele de greutati moleculare variabile Proteinele de casmir cresc retentia de hidratare a parului pe suprafata si astfel imbunatateste sensibilitatea parului previne efectul de electrizare si ofera flexibilitate parului luciu sanatos moale si o textura matasoasa Cu ajutorul mastii de par cu proteine de casmir si colagen se creaza un film protector pe suprafata firului de par care impiedica patrunderea substantelor daunatoare din mediul inconjurator si imbunatateste hidratarea parului creste rezistenta parului iar parul capata o buna elasticitate Suprafata firului de par sanatos ar trebui sa fie cat mai lina fara crapaturi
Migatti
Product ID: 5463
14.4Lei New