Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Biberon Tetina Gat Larg 3+ Debit Mediu 300ml Minut

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

13,39 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anti-curgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului.

Mai multe informatii

Gramaj Indisponibil
Compozitie Indisponibil
Contraindicatii

Nu fierbeti hrana din biberon la aparatul cu microunde.  A se folosi sub supravegherea unui adult. Nu lasati la indemana copiilor.

Efecte
  • biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anti-curgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului.
Administrare

Inainte de sterilizare spalati biberonul, tetina si celelalte componente cu apa calda si sapun apoi clatiti in apa curata. Se recomanda sterilizarea folosind un sterilizator electric cu aburi, pentru microunde sau solutie sterilizatoare. Inainte de prima utilizare introduceti biberonul si restul componentelor in apa aflata sub fierbere pentru 5 minute. Nu se recomanda sterilizarea repetata in apa, poate afecta transparenta biberonului. Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult. Inainte de introducerea in aparatul cu microunde se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon.

Adauga review

*Campuri obligatorii

8850217101050
Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical capac anti curgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului
Minut
Product ID: 471
13.39Lei New