Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Beta Caroten Natural 12000 U.i. 30cps Rotta Natura

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

14,90 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Este demonstrat stiintific faptul ca extractul din alga Dunaliella salina reprezinta o sursa importanta de beta-caroten. Acesta, impreuna cu substante esentiale pentru sanatatea ta, precum alfa-carotenul, luteina, zeaxantina, actioneaza benefic asupra pielii si asupra vederii, intarind in acelasi timp sistemul imunitar. Beta-carotenul incetineste procesul de imbatrine prematura a celulelor, de subtiere a corneei, de opacifiere si de perforare a acesteia, mentine sanatatea pielii si a mucoaselor, creste duritatea oaselor si a dintilor. Tot el este util in anumite stari fiziologice precum sarcina in care necesarul zilnic de vitamina A este crescut, sau in cele in care absorbtia si utilizarea de vitamina A sunt reduse, precum in diabet si hipotiroidism. De asemenea, protejeaza pielea expusa razelor solare si mentine bronzul pentru o perioada indelungata.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • extract din alga Dunaliella salina (cu 10% beta-caroten) - 72mg
Contraindicatii

Persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Efecte
  • asigura suportul sanatatii ochiului si a proceselor vizuale
  • protejeaza pielea impotriva radiatiilor ultra-violete
  • antioxidant
  • asigura asimilarea facila a substan?elor naturale (prin prezenta izomerilor “cis” si “trans” oferiti de extractul natural)
Administrare

1 cps. /zi cu 20-30 min. inainte de masa.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421803000600
Este demonstrat stiintific faptul ca extractul din alga Dunaliella salina reprezinta o sursa importanta de beta caroten Acesta impreuna cu substante esentiale pentru sanatatea ta precum alfa carotenul luteina zeaxantina actioneaza benefic asupra pielii si asupra vederii intarind in acelasi timp sistemul imunitar Beta carotenul incetineste procesul de imbatrine prematura a celulelor de subtiere a corneei de opacifiere si de perforare a acesteia mentine sanatatea pielii si a mucoaselor creste duritatea oaselor si a dintilor Tot el este util in anumite stari fiziologice precum sarcina in care necesarul zilnic de vitamina A este crescut sau in cele in care absorbtia si utilizarea de vitamina A sunt reduse precum in diabet si hipotiroidism De asemenea protejeaza pielea expusa razelor solare si mentine bronzul pentru o perioada indelungata
Rotta Natura
Product ID: 4156
14.9Lei New