Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

B Complex Vitamine F172 60cps Fares

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

27,42 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Desi fiecare vitamina B are rolul sau unic din punct de vedere biologic si proprietatile sale specifice, totusi, ca grup, aceste substante nutritive au multe in comun, ele fiind luate deseori ca o singura entitate. Mai mult chiar, vitaminele B actioneaza impreuna si multe dintre ele sunt gasite in aceleasi plante sau alimente.

Vitaminele B au rol de coenzime (componente-cheie ale enzimelor) in multe din procesele metabolice ale organismului. Ele sunt esentiale in mentinerea sanatatii sistemului nervos, a pielii, parului, ochilor, ficatului si a cavitatii bucale, precum si pentru pastrarea unui bun tonus muscular al tractul gastrointestinal. Vitaminele B dau de asemenea energia necesara metabolismului glucidelor, grasimilor si proteinelor.

Vitaminele B contribuie la functionalitatea sistemului imunitar. Aceasta nu se datoreaza numai faptului ca vitaminele B actioneaza asupra globulelor albe din sange sau anticorpilor, ci si datorita faptului ca ele sunt o parte a enzimelor care participa la productia acestor componenti ai sistemului nostru imunitar.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) - 326,4mg
  • Extract uscat de germeni de grau (Tritici fructus germinatus) standardizat in min.0,00714% vitamina B 40,8 mg
  • Extract uscat de orz verde (Hordei herba) standardizat in min. 0,00738% vitamina B 40,8 mg
  • Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala
Contraindicatii

Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Efecte
  • Ajuta la cresterea si dezvoltarea organismului
  • Sustine functionarea normala a sistemului nervos, reducerea oboselii si extenuarii
  • Contribuie la mentinerea sanatatii psihice
  • Sustine metabolismul glucidic si lipidic normal
  • Asigura sanatatea pielii, parului si unghiilor 
Administrare

Copii 6-14 ani: 1 capsula pe zi inainte de masa.

Copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de masa.

Durata curei: 2-3 luni. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna. 

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141008034
Desi fiecare vitamina B are rolul sau unic din punct de vedere biologic si proprietatile sale specifice totusi ca grup aceste substante nutritive au multe in comun ele fiind luate deseori ca o singura entitate Mai mult chiar vitaminele B actioneaza impreuna si multe dintre ele sunt gasite in aceleasi plante sau alimente Vitaminele B au rol de coenzime componente cheie ale enzimelor in multe din procesele metabolice ale organismului Ele sunt esentiale in mentinerea sanatatii sistemului nervos a pielii parului ochilor ficatului si a cavitatii bucale precum si pentru pastrarea unui bun tonus muscular al tractul gastrointestinal Vitaminele B dau de asemenea energia necesara metabolismului glucidelor grasimilor si proteinelor Vitaminele B contribuie la functionalitatea sistemului imunitar Aceasta nu se datoreaza numai faptului ca vitaminele B actioneaza asupra globulelor albe din sange sau anticorpilor ci si datorita faptului ca ele sunt o parte a enzimelor care participa la productia acestor componenti ai sistemului nostru imunitar
Fares
Product ID: 4326
27.42Lei New