Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Aurecon Plus Conuri Urechi 2buc Herba Vita

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

11,78 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Produsul este recomandat pentru curatirea urechii interne, si inlaturarea picaturilor de apa, care ajung in ureche cu ocazia inotului. Are efect benefic in cazul persoanelor care lucreaza intr-un mediu cu mult praf, sau pentru remedierea disconfortului auditiv provocat de calatoria cu avionul, sau calatoria in munti. Forma conului Aurecon plus este neuniforma, deoarece se fabrica manual.

Mai multe informatii

Contraindicatii

Se recomanda folosirea conului doar in prezenta unei alte persoane. Contraindicat in orice leziune a urechii. Nu se utilizeaza la copii sub 6 ani. Inainte de a aprinde lumanarea capul se acopera cu un prosop. Nu introduceti lumanarea adanc in ureche. Nu se utilizeaza in spatii cu curenti de aer, sau in apropierea substantelor inflamabile.

Efecte
  • curatirea urechii interne
  • inlaturarea picaturilor de apa
  • remedierea disconfortului auditiv
Administrare

Discul de carton se aplica pe lumanare si se aprinde capatul mai larg. Capul se aseaza in pozitie orizontala si se introduce in ureche capatul mai subtire din plastic, al conului. Conurile trebuie sa ramana in pozitie verticala in tot timpul folosirii. Cand treisferturi din con a ars, bineinteles deasupra discului de carton, se scoate din ureche si se stinge intr-un pahar de apa, pregatit in prealabil. Durata folosirii lumanarii este de 6-7 minute.

Adauga review

*Campuri obligatorii

7640119230245
Produsul este recomandat pentru curatirea urechii interne si inlaturarea picaturilor de apa care ajung in ureche cu ocazia inotului Are efect benefic in cazul persoanelor care lucreaza intr un mediu cu mult praf sau pentru remedierea disconfortului auditiv provocat de calatoria cu avionul sau calatoria in munti Forma conului Aurecon plus este neuniforma deoarece se fabrica manual
Herba Vita
Product ID: 9042
11.78Lei New