Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Ashwagandha Ksm 66 Premium 30cps Cosmo Pharm

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

58,86 Lei

In stoc

Descriere

ASHWAGANDHA KSM-66 de la COSMO PHARM este extractul cu cea mai mare doza de Ashwagandha disponibila pe piata. Este produs folosind un proces unic de extractie patentat, bazat pe principii „Green Chemistry“, fara a folosi alcool sau orice alt solvent chimic.

Ashwagandha (Ginsengul Indian) este o planta adaptogena, cunoscuta si folosita in medicina ayurvedica de mii de ani pentru numeroasele sale efecte benefice. Ashwagandha este folosita ca sursa naturala de energie si vitalitate. Ajuta organismul sa faca fata situatiilor stresante si combate starile de anxietate, sustine functiile sistemului nervos, reproducator si cardiovascular si intareste sistemul imunitar.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • INGREDIENTE / 1 capsula vegetala (630 mg): KSM-66 ASHWAGANDHA extract standardizat din radacina de Ashwagandha (Withania somnifera) – 500 mg, garantat cu peste 5% (25 mg) withanolide (lapte); capsula vegetala (hipromeloza); stearat de magneziu vegetal si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti). Poate contine urme de lapte. Zero calorii
Contraindicatii

Pentru administrarea de ASHWAGANDHA KSM-66 in caz de sarcina sau alaptare, solicitati avizul medicului. Este compatibil cu medicatia secundara.

Efecte
  • esential sanatatii si echilibrului emotional
Administrare

Adulti: 1-2 capsule pe zi, la masa, cu un pahar de apa.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6424272005862
ASHWAGANDHA KSM 66 de la COSMO PHARM este extractul cu cea mai mare doza de Ashwagandha disponibila pe piata Este produs folosind un proces unic de extractie patentat bazat pe principii Green Chemistry fara a folosi alcool sau orice alt solvent chimic Ashwagandha Ginsengul Indian este o planta adaptogena cunoscuta si folosita in medicina ayurvedica de mii de ani pentru numeroasele sale efecte benefice Ashwagandha este folosita ca sursa naturala de energie si vitalitate Ajuta organismul sa faca fata situatiilor stresante si combate starile de anxietate sustine functiile sistemului nervos reproducator si cardiovascular si intareste sistemul imunitar
Cosmo Pharm
Product ID: 13442
58.86Lei New