Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
45,52 Lei

Stoc epuizat

Descriere

N-acetilglucozamina este o substanta prezenta in mod natural in organism si este un precursor esential al acidului hialuronic si al condroitinei. Glucozamina reprezinta cea mai mare parte a moleculei de N-acetilglucozamina. Glucozamina este o componenta constructiva esentiala a structurii cartilajelor articulare si ale altor tesuturi conjunctive. Colagenul de tip II este o componenta structurala de baza a cartilajelor articulare, iar colagenul de tip II nedenaturat pastreaza forma sa originara, de triplu helix. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea oaselor si cartilajelor. Artrostop Comfort este recomandat pentru sustinerea tuturor articulatiilor. Artrostop Comfort este recomandat in special persoanelor active si in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport, greutate in exces).

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • n-acetilglucozamina - 1500mg
  • colagen tip II nedenaturat - 20μg
  • vitamina C - 12mg
Efecte
  • componenta constructiva esentiala a structurii cartilajelor articulare si a altor tesuturi conjunctive
  • sprijina formarea colagenului
  • functionarea normala a cartilajelor si oaselor
Administrare

1 tableta masticabila de 2 ori pe zi, fara apa, de preferat dupa mese; se recomanda administrarea pe o perioada de minim 3 luni, pentru eficienta optima.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

8595165273700
N acetilglucozamina este o substanta prezenta in mod natural in organism si este un precursor esential al acidului hialuronic si al condroitinei Glucozamina reprezinta cea mai mare parte a moleculei de N acetilglucozamina Glucozamina este o componenta constructiva esentiala a structurii cartilajelor articulare si ale altor tesuturi conjunctive Colagenul de tip II este o componenta structurala de baza a cartilajelor articulare iar colagenul de tip II nedenaturat pastreaza forma sa originara de triplu helix Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea oaselor si cartilajelor Artrostop Comfort este recomandat pentru sustinerea tuturor articulatiilor Artrostop Comfort este recomandat in special persoanelor active si in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor munca fizica solicitanta sport greutate in exces
Walmark
Product ID: 2007
45.52Lei New