Produsele Petras Bio s-au nascut din dorinta de a oferi omenirii alternativa BIO, sanatoasa si delicioasa a pastelor si rontanelelor dar si baza sanatoasa pentru foarte multe alte retete.

Petras Bio- pionieri ai productiei alimentare BIO din Romania precum si pionieri europeni in domeniul produselor germinate si crude, lucreaza in parteneriat cu o ferma ecologica din Romania cu o suprafata totala de 900 de hectare si cu o moara ecologica.

Din dorinta de a produce ce e mai bun, tehnologia folosita de Petras Bio are cateva particularitati:

-intregul lant de productie, de la cultivarea terenurilor agricole, trecand prin morarit si pana la activitatea lor, este certificat ecologic;

-materia prima pe care o folosesc nu provine de pe o piata anonima, ci cunosc fiecare producator agricol in parte, lucru care este foarte important.          

- pentru a pastra calitatile cerealelor prelucrate sunt folosite tehnologii cat mai blande (deoarece odata cu cresterea temperaturii de prelucrare produsele isi pierd din proprietati sunt folosite cele mai mici temperaturi posibile pentru obtinerea produselor).

Petras Bio este producatorul recunoscut drept unul dintre cele mai bine vandute branduri de cereale si produse din cereale de pe piata din Romania, cu peste 150 de produse precum paste fainoase delicatese, paste aglutenice, biscuiti si crakers cu seminte germinate, seminte germinate,  fulgi, cereale, musli cu seminte germinate, fructe uscate si pudre de superalimente, toate de cea mai buna calitate.

Incearca si tu produsele Petras BIO pentru a degusta savoarea unica a unor produse cu adevarat delicatese!

Sanatate maxima!