Iata 4 trucuri perfecte si extrem de simple care iti vor fi de folos pentru a arata mereu perfect.

1. Exfoliaza

Nu poti da stralucire argintului fara sa stergi intai praful de pe el. Asa si cu pielea ta, nu o poti face sa straluceasca daca nu indepartezi celulele moarte. Asadar, exfoliaza straturile de celule moarte de la nivelul pielii. Aplica acest tratament de trei ori pe saptamana si vei observa pe chipul tau si pe pielea corpului o stralucire aparte. 

 2. Protectia impotriva radiatiilor UV

Unul din cele mai importante trucuri pentru o piele frumoasa este protectia impotriva radiatiilor UV, cei mai agresivi factori de mediu care produc imbolnavirea dermei si aparitia semnelor de imbatranire prematura. O expunere neprotejata la razele ultraviolete determina instalarea prematura a ridurilor, a petelor inestetice, precum si a cancerului de piele. Astfel, ritualul de blocare a razelor UV presupune folosirea lotiunilor solare. Cele mai bune sunt cele cu spectru larg de protectie si factor SPF de minimum 15. Utilizarea acestor produse este necesara la fiecare expunere in mediul exterior, chiar si pe vreme innorata.

3. Hidratare externa

Vantul de primavara nu e foarte prietenos cu pielea noastra. De aceea este foarte important sa hidratezi frecvent zonele cu expunere maxima.


4.Hidratare interna

Frumusetea vine din interior spune o vorba din popor. Nimic mai adevarat si in acest caz. Indiferent de cremele si solutiile utilizate la exterior, o piele nu poate fi frumoasa fara o alimentatie sanatoasa si fara o hidratare corespunzatoare. Nu uita de cele 8 pahare de apa pe zi care te vor ajuta sa elimini toxinele din organism, dar si sa-ti pastrezi pielea hidratata si stralucitoare.

Sanatate maxima!