In luna aprilie, dorim sa oferim tuturor prietenilor si fanilor Miracolul Plantelor, sansa de a castiga produse sanatoase de pe site-ul www.miracolulplantelor.ro in valoare de 200 lei.

Cum? Este foarte simplu, in doar 5 minute te poti inscrie la concursul nostru!  Mai jos sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

Pasul 1. Like paginii noastre de Facebook https://www.facebook.com/miracolulplantelor

Pasul 2. Adauga comentariul "Imi place Miracolul Plantelor"  la postarea concursului de pe pagina noastra de Facebook, share la postarea concursului pe pagina ta de Facebook si eticheteaza 3 prieteni pentru a le oferi si lor sansa de a participa la concursul nostru;

Pasul 3. Scrie un comentariu la un produs de pe site-ul nostru www.miracolulplantelor.ro

Respectand cei 3 pasi de mai sus ai reusit sa te inscrii cu succes la concursul nostru!

Date concurs:

Perioada concurs: 21.04- 30.04.2015.

Regulament participare: O persoana poate participa la concurs o singura data. Castigatorul va fi extras, aleatoriu, utilizand programul http://www.psychicscience.org/random.aspx.

Extragerea se va realiza in data de 5.05.2015 dupa verificarea tuturor participanilor. Castigatorul si filmarea extragerii se va posta pe pagina miracolulplantelor in data de 5.05.2015

Castigatorul isi va alege produsele de pe site-ul www.miracolulplantelor.ro in valoare de 200 lei, in termen de o saptamana de la data extragerii, coletul cu produsele se va trimite in maxim 48 ore de la confirmare listei finale de produse. SE VOR LIVRA PRODUSELE DOAR PE TERITORIUL TARII!

Persoanele care nu respecta toti pasii nu vor fi inscrisi in concurs. Ne rezervam dreptul de a va contacta si de a va atentiona in acest sens. Persoanele cu inscrierea aprobata vor fi anuntati in acest sens.

Succes tuturor!