Esti un fan al produselor sanatoase? Crezi in puterea plantelor?  Alegi cu mare grija produsele pe care le consumi tu si familia ta?

Daca raspunsurile la intrebarile de mai sus sunt DA atunci hai sa ne unim fortele si sa impartasim si altora MIRACOLUL PLANTELOR! 

Ce trebuie sa faci pentru a te califica la concursul nostru. Mai jos sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

Pasul 1. Like paginii noastre de Facebook https://www.facebook.com/miracolulplantelor

Pasul 2. Schimba-ti poza de cover/coperta a paginii de facebook cu poza din link-ul de AICI. Poza cover concurs . Perioada minima acceptata este de 1 zi.

Pasul 3. Adauga comentariul "Imi place Miracolul Plantelor"  la postarea concursului de pe pagina noastra de Facebook.

Respectand cei 3 pasi de mai sus ai reusit sa te inscrii cu succes la concursul nostru!

Date concurs:

Perioada concurs: 09.7- 31.08.2015.

Regulament participare: O persoana poate participa la concurs o singura data. Castigatorul va fi extras, aleatoriu, utilizand programul http://www.psychicscience.org/random.aspx.

Extragerea se va realiza in data de 4.09.2015 dupa verificarea tuturor participanilor. Castigatorul si filmarea extragerii se va posta pe pagina miracolulplantelor in data de 4.09.2015

Castigatorul isi va alege produsele de pe site-ul www.miracolulplantelor.ro in valoare de 250 lei, in termen de o saptamana de la data extragerii, coletul cu produsele se va trimite in maxim 48 ore de la confirmarea listei finale de produse. SE VOR LIVRA PRODUSELE DOAR PE TERITORIUL TARII!

Persoanele care nu respecta toti pasii nu vor fi inscrisi in concurs. Ne rezervam dreptul de a va contacta si de a va atentiona in acest sens. Persoanele cu inscrierea aprobata vor fi anuntati in acest sens.

Succes tuturor!