Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Argint Coloidal 200ml Steaua Divina

15,47 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Produsul este o solutie omogena de ioni pozitivi de Argint si particule de Argint de dimensiuni nanometrice cu puritate foarte mare, in apa distilata. Solutia de Argint coloidal a fost supusa unui proces de structurare bazat pe proprietatile diamagnetice ale apei si argintului. Prin aceasta structuare este imbunatatit, din punct de vedere calitativ si cantitativ, fenomentul de combinare sinergica si de potentare intre constituentii solutiei. Prin proprietatile sale de purificare si dezinfectare Argintul coloidal este extrem de util pentru mentinerea starii de curatenie a cavitatii bucale si nu numai. Testele de laborator au aratat ca argintul coloidal omoara majoritatea bacteriilor, fungilor, parazitilor si a virusurilor in 2-6 minute de la contact.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • ioni si particule nanometrice de argint cu puritatea 99,9%
  • apa distilata
Utilizare Uz extern
Contraindicatii

Alergie la unul din componentele produsului.

Efecte
  • mentine starea de curatenie a cavitatii bucale
  • purifica si dezinfecteaza pielea, in caz de rani, ulceratii, eczeme si infectii
Administrare

Se clateste gura cu aceasta solutie.

Cantitate (Volum) 200

Opinia Cumparatorilor

Ceea mai buna optiune pentru intarirea sistemului imunitar
Postat in 24.04.2015 | de Paula Maria
Calitate
Utilitate
Pret
Il iau de mult si nu mai racesc asa des, iar cand sunt racita cu ajutorul argintului ma vindec in 2 3 zile, plus ca nu iti umpli organismul de antibiotiotice care iti distrug flora intestinala. Il recomand din tot sufletul.

Adauga review

*Campuri obligatorii

5948741002288
Produsul este o solutie omogena de ioni pozitivi de Argint si particule de Argint de dimensiuni nanometrice cu puritate foarte mare in apa distilata Solutia de Argint coloidal a fost supusa unui proces de structurare bazat pe proprietatile diamagnetice ale apei si argintului Prin aceasta structuare este imbunatatit din punct de vedere calitativ si cantitativ fenomentul de combinare sinergica si de potentare intre constituentii solutiei Prin proprietatile sale de purificare si dezinfectare Argintul coloidal este extrem de util pentru mentinerea starii de curatenie a cavitatii bucale si nu numai Testele de laborator au aratat ca argintul coloidal omoara majoritatea bacteriilor fungilor parazitilor si a virusurilor in 2 6 minute de la contact
Steaua Divina
Product ID: 6451
100100 based on 1 reviews
"
15.47Lei New