Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Apa Izvor Plata Natural Gold Alcalina 0,75ml

9,80 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Apa minerala naturala Aur’a provine din Izvorul Ursoanea, situat la Ocna de Fier (judetul Caras Severin), la poalele Masivului Cracul de Aur din Muntii Banatului. Izvoraste din munte si ajunge la suprafata filtrata natural prin straturi de nisip, pietris cu nisip, bolovanisuri, argile si pamant vegetal. Acest proces natural ii atribuie proprietati unice: pH 8.28, continut de coloizi de aur si argint, absenta materiilor organice.

Din dorinta de a pastra nealterate aceste proprietati, imbutelierea se realizeaza la sticla, conform standardelor de calitate, intr-o fabrica moderna, pe o linie complet automatizata, situata in imediata apropiere a izvorului.

Izvorand intr-o zona fara activitati industriale, agricole sau turistice, la mii de hectare distanta de posibile surse de poluare, apa Aur’a este o binecuvântare a naturii.

Aur’a prezinta un cumul de calitati vitale pentru sanatate cu beneficii extraordinare pentru consumator, sursa de sanatate care purifica trupul si asigura vitalitate si longevitate. Proprietatile pe care le prezinta datorita compozitiei unice o plaseaza pe piata apelor de lux la nivel mondial. Aur’a se distinge din multimea si diversitatea marcilor de apa minerala, regasindu-se printre cele mai exclusiviste ape potabile din lume.

AUR’A a primit distinctia "SUPERIOR TASTE AWARD 2016" cu 3 stele (maximum posibil), la Bruxelles, in cadrul ceremoniei organizate de prestigiosul Institut International pentru gust si calitate (ITQI). Acest aspect denota ca pe langa calitatile deosebite din punct de vedere al sanatatii, AURA are si un gust placut, apreciat si deosebit.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
 • Compozitie chimica naturala apa alcalina cu aur, AURA'A: conform raportului de analize al laboratoarelor WESSLING, apa Aura contine:
 • pH = 8,25
 • Calciu (Ca) = 75,9 mg/dm3
 • Magneziu (Mg) = 24,4 mg/dm3
 • Potasiu (K) = 1,84 mg/dm3
 • Sodiu (Na) = 4,91 mg/dm3
 • Nitriti < 0,025 mgNO2/dm3
 • Nitrati < 1,50 mgNo3/dm3
 • Aur (Au) = 0,0050 ug/L
 • Argint (Ag) = 0,0140 ug/L
 • produs microbiologic pur
Utilizare Uz intern

Opinia Cumparatorilor

excelent
Postat in 15.09.2019 | de paula
Calitate
Utilitate
Pret
5 stele

Adauga review

*Campuri obligatorii

5942328600010
Apa minerala naturala Aur a provine din Izvorul Ursoanea situat la Ocna de Fier judetul Caras Severin la poalele Masivului Cracul de Aur din Muntii Banatului Izvoraste din munte si ajunge la suprafata filtrata natural prin straturi de nisip pietris cu nisip bolovanisuri argile si pamant vegetal Acest proces natural ii atribuie proprietati unice pH 8 28 continut de coloizi de aur si argint absenta materiilor organice Din dorinta de a pastra nealterate aceste proprietati imbutelierea se realizeaza la sticla conform standardelor de calitate intr o fabrica moderna pe o linie complet automatizata situata in imediata apropiere a izvorului Izvorand intr o zona fara activitati industriale agricole sau turistice la mii de hectare distanta de posibile surse de poluare apa Aur a este o binecuv ntare a naturii Aur a prezinta un cumul de calitati vitale pentru sanatate cu beneficii extraordinare pentru consumator sursa de sanatate care purifica trupul si asigura vitalitate si longevitate Proprietatile pe care le prezinta datorita compozitiei unice o plaseaza pe piata apelor de lux la nivel mondial Aur a se distinge din multimea si diversitatea marcilor de apa minerala regasindu se printre cele mai exclusiviste ape potabile din lume AUR A a primit distinctia SUPERIOR TASTE AWARD 2016 cu 3 stele maximum posibil la Bruxelles in cadrul ceremoniei organizate de prestigiosul Institut International pentru gust si calitate ITQI Acest aspect denota ca pe langa calitatile deosebite din punct de vedere al sanatatii AURA are si un gust placut apreciat si deosebit
Product ID: 13800
100100 based on 1 reviews
"
9.8Lei New