Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
17,15 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Hypericum perforatum (Sunatoare) actioneaza prin fitocomplexul de compusi activi prin inhibarea monoamin-oxidazei si a repreluarii serotoninei, implicate in atacurile anxioase, respectiv prin activarea receptorilor de benzodiazepine. Ajuta astfel la imbunatatirea abilitatii de relaxare si a managementului stresului cotidian. Passiflora incarnata (Floarea pasiunii) ajuta la eliminarea insomniilor datorate starilor anxioase. Camellia sinensis (Ceai verde) este revigorant, tonifiant si antioxidant, ajutind la eliminarea simptomelor de oboseala. 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • extract de hypericum perforatum- herba (Sunatoare) - 150mg
  • extract de passiflora incarnata- herba (floarea pasiunii)  -70mg
  • extract de camellia sinensis –folium (ceai verde) - 30mg 
Efecte
  • ameliorarea simptomelor cauzate de: stari anxioase, agitatie, nervozitate, oboseala, iritabilitate
  • imbunatatirea calitatii somnului in insomniile datorate starilor anxioase
Administrare

Adulti si copii peste 14 ani - cate o capsula de 2 ori pe zi, inainte de masa, administrata cu un pahar cu apa. Se recomanda cure de min.4 –6 saptamani. A doua administrare din zi se poate face seara, inainte de culcare, pentru cei care sufera de insomnie de origine nervoasa.

  

Diviziuni 20

Adauga review

*Campuri obligatorii

5944739121962
Hypericum perforatum Sunatoare actioneaza prin fitocomplexul de compusi activi prin inhibarea monoamin oxidazei si a repreluarii serotoninei implicate in atacurile anxioase respectiv prin activarea receptorilor de benzodiazepine Ajuta astfel la imbunatatirea abilitatii de relaxare si a managementului stresului cotidian Passiflora incarnata Floarea pasiunii ajuta la eliminarea insomniilor datorate starilor anxioase Camellia sinensis Ceai verde este revigorant tonifiant si antioxidant ajutind la eliminarea simptomelor de oboseala
Plant Extrakt
Product ID: 5893
17.15Lei New