Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
23,37 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Grifonia simpliciffolia, un antidepresiv natural, este sursa naturala a aminoacidului 5-HTP (5-hidroxitriptofan), precursor al serotoninei, principalul neurotransmitator implicat in reglarea mecanismului somn-veghe, si care induce starea de bine si buna dispozitie fiind numit "substanta fericirii". Ginseng-ul este un renumit tonic, revigorant si fortifiant al organismului. Imbunatateste adaptarea la stres crescand capacitatea de lucru si concentrare. Indeparteaza starea de oboseala si slabiciune, creste imunitatea, reduce glicemia, colesterolul, previne procesele de imbatranire si degenerara. Sunatoarea, antidepresiva si antialgica este remediul de electie in depresiile usoare si medii, pentru tulburarile emotionale si anxietate. Passiflora, numita si floarea pasiunii este folosita datorita proprietatilor sedative si calmante, pentru starile de anxietate, nervozitate si pentru insomnie, reducand emotivitatea, fara sa produca dependenta. Lemon verbena, originara din America de Sud, a fost introdus in Europa in secolul XVII. Datorita proprietatilor sale usor sedative si relaxante este eficienta in starile tensionale si de anxietate, insomnie, stres. Lavanda, cunoscuta pentru efectul ei relaxant si calmant, este utilizata pentru stari de hiperexcitabilitate nervoasa, insomnie, cefalee. Roinita are efect sedativ usor, este tonic nervos, reduce anxietatea si stresul, imbunatateste atentia si concentrarea. Bergamotul, ruda cu portocalul, are o aroma deosebit de placuta si efect relaxant si calmant.  Efect: -antidepresiv, anxiolitic adaptogen (creste capacitatea organismului de a se adapta la stres si suprasolicitari), tonic nervos, stimuleaza atentia si concentrarea, induce starea de calm si relaxare, imbunatateste calitatea somnului. 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
 • extract de Grifonia simplicifolia standardizat in min. 10% 5
 • hidroxitriptofan - 91,65mg
 • radacina de ginseng (Ginseng radix) - 89,7mg
 • sunatoare (Hyperici herba) - 78mg
 • passiflora (Passiflorae herba)
 • maghiran (Majoranae herba)
 • ulei esential de lavanda (Lavandulae aetheroleum) - 5,85mg
 • ulei esential de Lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum)
 • ulei esential de roinita (Melissae aetheroleum)
 • ulei esential de bergamot (Citri bergami aetheroleum)
Contraindicatii

Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte
 • tulburari generale de stres
 • agitatie
 • nervozitate
 • neliniste
 • anxietate
 • stari depresive
 • surmenaj
 • insomnie
 • dureri de cap
Administrare

1 capsula de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa, nu mai tarziu de ora 20. Durata curei este de 1-2 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141006429
Grifonia simpliciffolia un antidepresiv natural este sursa naturala a aminoacidului 5 HTP 5 hidroxitriptofan precursor al serotoninei principalul neurotransmitator implicat in reglarea mecanismului somn veghe si care induce starea de bine si buna dispozitie fiind numit substanta fericirii Ginseng ul este un renumit tonic revigorant si fortifiant al organismului Imbunatateste adaptarea la stres crescand capacitatea de lucru si concentrare Indeparteaza starea de oboseala si slabiciune creste imunitatea reduce glicemia colesterolul previne procesele de imbatranire si degenerara Sunatoarea antidepresiva si antialgica este remediul de electie in depresiile usoare si medii pentru tulburarile emotionale si anxietate Passiflora numita si floarea pasiunii este folosita datorita proprietatilor sedative si calmante pentru starile de anxietate nervozitate si pentru insomnie reducand emotivitatea fara sa produca dependenta Lemon verbena originara din America de Sud a fost introdus in Europa in secolul XVII Datorita proprietatilor sale usor sedative si relaxante este eficienta in starile tensionale si de anxietate insomnie stres Lavanda cunoscuta pentru efectul ei relaxant si calmant este utilizata pentru stari de hiperexcitabilitate nervoasa insomnie cefalee Roinita are efect sedativ usor este tonic nervos reduce anxietatea si stresul imbunatateste atentia si concentrarea Bergamotul ruda cu portocalul are o aroma deosebit de placuta si efect relaxant si calmant Efect antidepresiv anxiolitic adaptogen creste capacitatea organismului de a se adapta la stres si suprasolicitari tonic nervos stimuleaza atentia si concentrarea induce starea de calm si relaxare imbunatateste calitatea somnului
Fares
Product ID: 431
23.37Lei New