Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
14,70 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Ceaiul verde, datorita continutului bogat in polifenoli si catechine are un puternic efect antioxidant combatand oxidarea si degradarea celulara produsa de radicalii liberi, prevenind procesele de imbatranire si imbolnavire a organismului. Este in acelasi timp un eficient hipocolesterolemiant, lipolitic, hepatoprotector, antimutagenic. Maté, este numit si «Ceai de Paraguay», fiind un arbust originar din America de Sud. Are un continut bogat in catechine si cafeina care genereaza actiunea stimulenta asupra sistemului nervos, antidepresiva si antioxidanta. Este utila in caz de oboseala fizica si mentala, dureri de cap, depresie nervoasa, tulburari de memorie aparute odata cu inaintarea in varsta. Ambele plante au efect stimulator putand inlocui consumul de cafea.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • frunze de ceai verde
  • extract de frunze de ceai verde 
  • extract de frunze de maté 
Contraindicatii

Nu se recomanda in caz de hiperaciditate gastrica, agitatie psiho-motorie, hipotensiune, copiilor sub 14 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine si datorita continutului de cofeina din ceaiul verde si din mate. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte
  •  antioxidant
  •  stimulent al sistemului nervos
  •  hipocolesterolemiant
  •  lipolitic, ajuta scaderea in greutate  
Administrare

1 capsula de 3 ori pe zi. 

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141005354
Ceaiul verde datorita continutului bogat in polifenoli si catechine are un puternic efect antioxidant combatand oxidarea si degradarea celulara produsa de radicalii liberi prevenind procesele de imbatranire si imbolnavire a organismului Este in acelasi timp un eficient hipocolesterolemiant lipolitic hepatoprotector antimutagenic Mat este numit si Ceai de Paraguay fiind un arbust originar din America de Sud Are un continut bogat in catechine si cafeina care genereaza actiunea stimulenta asupra sistemului nervos antidepresiva si antioxidanta Este utila in caz de oboseala fizica si mentala dureri de cap depresie nervoasa tulburari de memorie aparute odata cu inaintarea in varsta Ambele plante au efect stimulator putand inlocui consumul de cafea
Fares
Product ID: 3046
14.7Lei New