Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
4,12 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Fructele unui copac vesnic verde, care ajunge pana  la 8 metri inaltime si traieste 100 de ani, acest anason are o forma stelara, cu  raze asimetrice, din interiorul stelei sunt semintele. Desi nu seamana si nu este acelasi ca anasonul, anasonul stelat poarta acelasi nume, deoarece au mirosuri asemanatoare. Anasonul stelat are insa un gust mai puternic, ascutit si profund, este dulce la gust si placut, putin picant. Nu se foloseste in cantitati mari. Se simte bine in prezenta altor condimente puternice cum sunt ghimbirul, scortisoara sau cuisoarele. 

Mai multe informatii

Ambalare Punga
Compozitie
  • anason stelat
Efecte
  • adjuvant al digestiei
  • mareste imunitatea
  • lupta imptriva gripelor
Administrare

Anasonul stelat este folosit in occident in special la deserturi, condimentarea ceaiurilor sau a prajiturilor, sau ca substitut al anasonului in vinul viert.

Adauga review

*Campuri obligatorii

5017689738365
Fructele unui copac vesnic verde care ajunge pana la 8 metri inaltime si traieste 100 de ani acest anason are o forma stelara cu raze asimetrice din interiorul stelei sunt semintele Desi nu seamana si nu este acelasi ca anasonul anasonul stelat poarta acelasi nume deoarece au mirosuri asemanatoare Anasonul stelat are insa un gust mai puternic ascutit si profund este dulce la gust si placut putin picant Nu se foloseste in cantitati mari Se simte bine in prezenta altor condimente puternice cum sunt ghimbirul scortisoara sau cuisoarele
Herba Vita
Product ID: 3983
4.12Lei New