Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
5,08 Lei

In stoc

Descriere

Amidonul prezinta o importanta deosebita pentru alimentatia omului, el fiind componentul principal al fainurilor, al painii, al pastelor fainoase si al altor preparatelor alimentare.

Amidonul constituie una dintre cele mai importante resurse energetice ale corpului uman. Reprezinta, de fapt, un carbohidrat compus (format din doua polizaharide, amiloza si amilopectina) si il gasim in diferite parti ale plantelor, de la seminte si pana la fructe sau tuberculi.

In organism, amidonul se transforma in glucoza crescand rapid nivelul de zahar din sange si constituind una dintre sursele principale de carbohidrati.

Mai multe informatii

Ambalare Punga
Compozitie
  • amidon din porumb
Administrare

A se pastra in locuri racoroase, uscate, ferite de lumina si caldura solara.

Adauga review

*Campuri obligatorii

6426877000662
Amidonul prezinta o importanta deosebita pentru alimentatia omului el fiind componentul principal al fainurilor al painii al pastelor fainoase si al altor preparatelor alimentare Amidonul constituie una dintre cele mai importante resurse energetice ale corpului uman Reprezinta de fapt un carbohidrat compus format din doua polizaharide amiloza si amilopectina si il gasim in diferite parti ale plantelor de la seminte si pana la fructe sau tuberculi In organism amidonul se transforma in glucoza crescand rapid nivelul de zahar din sange si constituind una dintre sursele principale de carbohidrati
NATURE 4 LIFE ECO ALIMENTE
Product ID: 13714
5.08Lei New