Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
24,52 Lei

In stoc

Descriere

Regenerare si detoxifiere

Aloe vera comprimate este un bun laxativ, care va curata organismul si intestinele. Contribuie la detoxifierea organismului si stimuleaza procesul de regenerare a celulelor.

De ce comprimatele de la Dacia Plant?

Plante atent selectionate, concentrate in extracte standardizate de inalta calitate, ce au dus la obtinerea celor mai puternice si eficiente comprimate de pe piata.

- Garanteaza o eficienta constanta.

- Pastreaza calitatea ingredientelor active din plante.

- Contin cantitati optime de substante active pentru un efect imediat si de durata.

- Nu sunt tratate chimic si nu contin substante toxice.

- Produse bazate pe retete complexe create de specialisti in fitoterapie.

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • aloe (Aloe vera) - extract hidroalcoolic 20:1 (pe suport de maltodextrina 10%) din parti aeriene (450 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.
Contraindicatii

Obstructie intestinala, inflamatii intestinale acute (boala Crohn, colita ulceroasa), abdomen chirurgical acut, apendicita, dureri abdominale, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
A se consuma cu prudenta si numai la recomandarea medicului in sarcina si alaptare, precum si in caz de administrare concomitenta de medicamente antiaritmice, diuretice, antidiabetice, digitalice (glicozide cardiotonice).

Efecte
  • regenerarea celulara;
  • protectia hepatica;
  • detoxifierea, remineralizarea si vitaminizarea organismului.
Administrare

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1/2-1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930100457
Regenerare si detoxifiere Aloe vera comprimate este un bun laxativ care va curata organismul si intestinele Contribuie la detoxifierea organismului si stimuleaza procesul de regenerare a celulelor De ce comprimatele de la Dacia Plant Plante atent selectionate concentrate in extracte standardizate de inalta calitate ce au dus la obtinerea celor mai puternice si eficiente comprimate de pe piata Garanteaza o eficienta constanta Pastreaza calitatea ingredientelor active din plante Contin cantitati optime de substante active pentru un efect imediat si de durata Nu sunt tratate chimic si nu contin substante toxice Produse bazate pe retete complexe create de specialisti in fitoterapie Produsul nu contine coloranti si conservanti
Dacia Plant
Product ID: 4950
24.52Lei New