Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
10,17 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Alergocalm tinctura este un produs natural recomandat atat pentru desensibilizarea organismului fata de substantele alergizante, cat si pentru reducerea disconfortului cauzat de factorii de natura alergica.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • Extract hidroalcoolic din flori de trei-frati-patati (Viola tricolor)(40%); extract hidroalcoolic din flori de lavanda (Lavandula angustifolia)(20%); extract glicerinat din muguri si mladite de coacaz-negru (Ribes nigrum)(20%); suc conservat in alcool din fructe de catina (Hippophae rhamnoides)(10%); suc din fructe de lamai (Citrus limonum)(10%).
Utilizare Uz intern
Contraindicatii

Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Efecte
  • mentinerea in limite normale a reactiei sistemului imunitar la factorii de natura alergica, prin sustinerea secretiei de corticosteroizi;
  • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Administrare

Intern:
Copii intre 3 si 12 ani: cate 2 picaturi de tinctura per kg corp, diluate in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi.
Copii si tineri intre 12 si 18 ani: cate 1-2 lingurite de tinctura diluate in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi.
Adulti: cate o lingura de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi.

Produsul se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei.

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930300406
Alergocalm tinctura este un produs natural recomandat atat pentru desensibilizarea organismului fata de substantele alergizante cat si pentru reducerea disconfortului cauzat de factorii de natura alergica
Dacia Plant
Product ID: 3525
10.17Lei New