Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
67,69 Lei

In stoc

Descriere

Este un produs destinat in principal consumatorilor, ocazionali sau constanti de alcool. Componentele sale sunt gandite asa incat sa diminueze dependenta de aceasta substanta, sa accelereze procesul de eliminare alcoolului din organism si sa stimuleze refacerea ficatului si a sistemului nervos.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • Kudzu (Pueraria lobata),radacina, extract hidroalcoolic 10-16:1, uscat: 160mg; : Capsula vegetala (hidroxipropilmetilceluloza) ; Sunatoare (Hypericum perforatum), parti aeriene, pulbere: 60mg;  Coada-calului (Equisetum arvense), parti aeriene, pulbere: 60mg;  Brusture (Arctium lappa), radacina, extract apos 2-4:1, uscat:40 mg; Papadie (Taraxacum officinalis), frunze, pulbere: 40mg;  Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract cu 80% silimarina, uscat:  20mg;  Sunatoare (Hypericum perforatum), parti aeriene, extract hidroalcoolic 5-10:1,  cu min 0,3% hipericina, uscat: 20mg.
Contraindicatii

Se va administra cu prudenta femeilor insarcinate, care alapteaza sau care doresc sa ramana insarcinate, in cazul afectiunilor cauzate de excesul de hormoni estrogeni (chisturi ovariene si/sau ale glandelor mamare), tumori, histerectomie recenta, persoanelor cu alergii la oricare dintre componente, sau care manifesta fenomene de fotosensibilitate.

Administrare

Cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Diviziuni 120

Adauga review

*Campuri obligatorii

6426316646734
Este un produs destinat in principal consumatorilor ocazionali sau constanti de alcool Componentele sale sunt gandite asa incat sa diminueze dependenta de aceasta substanta sa accelereze procesul de eliminare alcoolului din organism si sa stimuleze refacerea ficatului si a sistemului nervos
DVR PHARM
Product ID: 13751
67.69Lei New