Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
27,76 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Contribuie la mentinerea florei intestinale normale, combate formarea toxinelor si elimina toxinele din organism. Acesti lactobacili ajuta organismul uman in generarea vitaminelor B, protejeaza impotriva bacteriilor care cauzeaza anumite boli, ajuta la digerarea lactozei mai ales in cazul persoanelor cu sensibilitatea la lactoza stimuland totodata functionarea mai eficienta a sistemului imunitar. Previn multiplicarea exagerata a microorganismelor daunatoare. Numarul lactobacililor scade odata cu o alimentatie gresita, cu aparitia bolilor, de ex. a diareei , in cazul administrarii medicamentelor sau al consumului de alcool. Bacteria Acidophilus joaca un rol important in crearea unui mediu defavorabil dezvoltarii agentilor patogeni, cum ar fi de exemplu, micrococi, clostridii, si diferiti colibacili, respectiv ciupercile (fungii). Ajuta la procesarea cazeinei, a aminoacizilor, a grasimilor si a lactozei, jucand un rol important si in sinteza vitaminelor B. Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala utila, si din acest motiv Acidophilus-ul este recomandat in special in perioada si dupa tratamentul cu antibiotice. In stare naturala, Acidophilus-ul se regaseste in laptele batut. Nu se gaseste in chefire si iaurturi minune, supuse tratamentului termic. In sistemul digestiv, Acidophilus-ul poate supravietui 10 zile sau chiar mai mult, astfel nu este nevoie de o substituire zilnica. 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • Lactobacillus acidophilus (1 miliard de celule vii) - 7,67mg
  • celuloza microcristalina (agent de incarcare)
  • gelatina (capsula)
  • Lactobacillus acidophilus
  • dioxid de siliciu si stearat de magneziu (antiaglomeranti) 
Contraindicatii

Contraindicat persoanelor cu imunitate compromisa (SIDA, limfom) sau care urmeaza tratament indelungat cu corticosteroizi. 

Administrare

Doza zilnica recomandata: doua capsule. 

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5999561252612
Contribuie la mentinerea florei intestinale normale combate formarea toxinelor si elimina toxinele din organism Acesti lactobacili ajuta organismul uman in generarea vitaminelor B protejeaza impotriva bacteriilor care cauzeaza anumite boli ajuta la digerarea lactozei mai ales in cazul persoanelor cu sensibilitatea la lactoza stimuland totodata functionarea mai eficienta a sistemului imunitar Previn multiplicarea exagerata a microorganismelor daunatoare Numarul lactobacililor scade odata cu o alimentatie gresita cu aparitia bolilor de ex a diareei in cazul administrarii medicamentelor sau al consumului de alcool Bacteria Acidophilus joaca un rol important in crearea unui mediu defavorabil dezvoltarii agentilor patogeni cum ar fi de exemplu micrococi clostridii si diferiti colibacili respectiv ciupercile fungii Ajuta la procesarea cazeinei a aminoacizilor a grasimilor si a lactozei jucand un rol important si in sinteza vitaminelor B Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala utila si din acest motiv Acidophilus ul este recomandat in special in perioada si dupa tratamentul cu antibiotice In stare naturala Acidophilus ul se regaseste in laptele batut Nu se gaseste in chefire si iaurturi minune supuse tratamentului termic In sistemul digestiv Acidophilus ul poate supravietui 10 zile sau chiar mai mult astfel nu este nevoie de o substituire zilnica
Vitaking
Product ID: 594
27.76Lei New